Vesti / Utakmice / TARA, JUL 2010.

TARA, JUL 2010.18.07.2010. 22:36

Autor: fkv.com team(4)
Lala se javlja sa Tare...
Lala se javlja sa Tare...
2

8.7.

FKV – Zeta Golubovci 2:0 (1:0)
Strelci: Katai u 45’ i Medojević u 89’


1. poluvreme: Brkić – Smiljanić, Karan, Trajković, Nenadić – Mitošević, Tumbasević, Đurovski – Stevanović, Katai, Bilbija.

2. poluvreme: Pajović – Vulićević, Milović, Mojsov, Pavlović – Ađuru, Medojević, Merebašvili – Oumaru, Ilić, Jao.


Ovom utakmicom fudbaleri Vojvodine su okončali dvonedeljne pripreme na Tari, i već popodne kreću put Novog Sada. Do sada devet pripremnih utakmica, pet na samoj Tari, i još uvek bez primljenog gola. Treba dodati i to, da je Brana Ilić na ovom meču promašio najstrožu kaznu.

Sledeću proveru, FK Vojvodina će imati već u subotu 31. jula, kada će u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku (17:30h), ugostiti kruševački Napredak.


24.7.

Danas su odigrane dve prijateljske utakmice, a opet nismo primili gol - mrežu smo sačuvali na svih dosadašnjih OSAM pripremnih duela:

FKV - BASK 0:0

Drinić, S.Novaković – Karan – Trajković – Nenadić, Mitošević – Tumbasević – Đurovski, Stevanović – Katai – Bilbija. Igrali su još: M. Novaković, Mudrinski i Stjepanović.

Bledo izdanje dva rivala u prepodnevnim časovima na terenu SC "Omorika". Do pobede FKV nije došla, jer su Katai, Tumbasević i Mudrinski propustili po jednu izglednu priliku. I Beograđani su svoje šanse promašili, pa je rezultat ostao isti, kao i na početku meča.

FKV - OFK Bar 1:0 (0:0)
Strelac: Jao u 50'


Brkić, Vulićević – Milović – Mojsov – Pavlović, Ađuru – Medojević – Merebašvili, Ilić – Oumaru – Jao.

Pobedu Vojvodini doneo je Ganac Jao u 50', nakon odličnog prodora i asistencije Vulićevića. Ipak, najopasniji igrač FKV na terenu bio je Ilić, koji nije uspeo da savlada golmana Barana (upravo zbog toga i nosi epitet igrača utakmice) iz nekoliko odličnih pokušaja.21.7.
FKV - Radnik Bijeljina 2:0 (0:0)
Strelci: Oumaru u 56' i Tumbasević u 72'.


1. poluvreme: Brkić, Smiljanić – Karan – Trajković – Nenadić, Medojević – Mitošević – Đurovski, Stevanović – Katai – Mudrinski.

2. poluvreme: Drinić, S. Novaković – Milović – Mojsov – Pavlović, Ađuru – Tumbasević – Merebašvili, Ilić – Oumaru – Jao.

Fudbaleri Vojvodine ni danas, u šestoj pripremnoj utakmici, nisu primili gol. Do pobede su, baš kao i na prethodnim mečevima, došli u nastavku igre.

Treba naglasiti da se Kesić vratio u Novi Sad (povredio rame), a da ga je na Tari "zamenio" Darko Drinić, kao i da Vulićević, zbog lakše povrede, nije nastupio na ovom meču.


17.7.
FKV – Mladost Lučani 2:0 (0:0)
Strelci: Merebašvili u 51’ i Mitošević u 72’.


1. poluvreme – Brkić, Vulićević, Pavlović, Milović, Mojsov, Ađuru, Medojević, Đurovski, Oumaru, Ilić, Jao.

2. poluvreme – Pajović, Smiljanić, Nenadić, Karan, M. Novaković, Mitošević, Tumbasević, Merebašvili, Katai, Stevanović, Bilbija.

Vrlo dobra predstava fudbalera Vojvodine, koji su potpuno dominirali u toku čitavog meča, a do pobede su stigli u drugih 45 minuta, nakon dva odlična “dalekometna” projektila Merebašvilija, sa preko 25 metara, i Mitoševića sa ivice kaznenog prostora.


Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Mihajlović8
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Okeuhie Eze4
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Jovanović1
Zličić1

Igrač sezone
Jovančić25
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Okeuhie Eze5
Vukasović5
Mihajlović4
Radovanović4

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...