Vesti / Utakmice / Bez golova na premijeri

Bez golova na premijeri07.07.2010. 23:02

Autor: fkv.com team(1)
Poneo kapitensku traku - Željko Brkić
Poneo kapitensku traku - Željko Brkić
U

prvoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu, fudbaleri Vojvodine i Borca odigrali su i više nego miroljubive tri "trećine" (igralo se 3x30 minuta), pa utakmica sa pravom nosi epitet prijateljske (i bratske):

FKV – BORAC 0:0

Sastavi FK Vojvodine koji su odigrali meč:

Prvi deo:
Brkić (kapiten) – Vulićević, Trajković, Milović, Pavlović – Ađuru, Tumbasević, Medojević – Ilić, Oumaru, Jao.

Drugi deo:
Kesić (kapiten) – Smiljanić, Karan, Mojsov, Nestorović – Mitošević, Merebašvili, Đurovski – Bilbija, Katai, Mudrinski.

Treći deo:
Drinić – Smiljanić (kapiten), Zogović, M.Novaković, Nestorović – Mitošević, S.Novaković, Stevanović – Drovandi, Kaseiro, Dijas.

Borac - Avdukić, Stupar, Trivunović, Petrić, Benović, Raspudić, Sakan, Stančeski, Mominović, Mikić, Vukelja.
Igali su još i Marčetić, Stojnić, Ćorić, Damjanović, Žarić, Grahovac, Jandrić, Dujaković, Srećo i Nikolić.

U sva tri dela meča, Vojvodina je bila značajno bolja, ali nije iskoristila niti jednu od mnogobrojnih prilika (tri puta Ilić, Tumbasević, Merebašvili, Katai, Stevanović...), a gosti mogu da žale za po jednom kolosalnom prilikom u prve dve “trećine“, kada su jedanput pogodili prečku, a drugi put primorali Kesića da napravi sjajnu paradu. Samim tim i nekoliko stotina ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, koji su pohrlili u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, ostali su uskraćeni, za barem jedan gol.

Dobra prilika da stručni štab, predvođen Zoranom Milinkovićem, konačno “osmotri“ šta je urađeno u dosadašnjem toku priprema i kako su se novajlije (a ima ih dosta) uklopile, a pred put na dvonedeljne pripreme na Taru. Do tada, odmerićemo snage još sa Soluncem iz Rastine (10. jun) i somborskim Radničkim (14. jun).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...