Vesti / Aktuelno / Medi i Mariu uručeni trofeji

Medi i Mariu uručeni trofeji01.07.2010. 20:25

Autor: Grof Žekula(5)
Slavodobitnici
Slavodobitnici
P

oslednja tačka na prethodnu sezonu stavljena je danas. Nakon što su okončali naporni dvočasovni trening u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, Slobodan Medojević (“Igrač sezone“) i Mario Đurovski (“Gol sezone“), primili su pehare namenjene slavodobitnicima u obe konkurencije.

Sa ponosom su istakli da im je izuzetna čast što su laureati i što je nagrada stigla od onih kojima je FK Vojvodinu u srcu, uz napomenu da je to i obaveza više, da nastave sa borbom, koja treba da usledi i naredne sezone, u obe konkurencije. Tada će neka nova Vojvodina probati da uradi značajno više od “one“ prošlosezonske, uz želju da i igara i golova bude za pamćenje, pa time i izbor onih koji učestvuju u glasanju bude teži i zanimljiviji.

Početak međusobnog nadmetanja koje kreće “od nule“, onih koji će nositi dres nama najdražeg Kluba, kako za najboljeg na terenu, tako i za najlepši gol, počinje 14. avgusta. Do tada svima želimo srećan i naporan rad, a Medi i Mariu još jednom čestitamo, u ime Foruma i Sajta, na osvajanju nagrada za sezonu 2009/2010.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...