Press / Mondo: Mijatović: Malo klubova ima uslove kao Voša

Mijatović: Malo klubova ima uslove kao Voša20.04.2010. 20:06

Mondo(0)
"

Prema onome što su mi prezentovali domaćini, sa sigurnošću tvrdim da ovakve uslove za rad ima mali broj evropskih klubova", rekao je Predrag Mijatović prilikom posete SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, gde treniraju fudbaleri Vojvodine.

Predrag Mijatović na treningu Vojvodine. Otkud to?

"Iskoristio sam boravak u Srbiji da posetim stare prijatelje, naravno nisam mogao da odbijem poziv (predsednika Vojvodine) Ratka Butorovića, sa kojim se poznajem dugi niz godina, pa sam skoknuo i do centra 'Vujadin Boškov'", rekao je jedan od najboljih fudbalera Jugoslavije.

Mijat je u Veternik stigao u trenutku kada su fudbaleri Vojvodine, finalisti Kupa Srbije, imali redovni trening po vođstvom trenera Milana Đuričića.

"Prema onome što su mi prezentovali domaćini, sa sigurnošću tvrdim da ovakve uslove za rad ima mali broj evropskih klubova", dodao je Mijat, koji još nema zvučnu fudbalsku funkciju od kada je otišao sa mesta sportskog direktora Reala iz Madrida.

"Iskustvo mi govori da je ovo pravi put za stvaranje dobrih rezultata. Kada imate jak temelj, onda je sve lakše. Siguran sam da je pred Vojvodinom lepa perspektiva", dodao je Mijatović.

Ono o čemu nije govorio je kakvi su njegovi lični planovi u bližoj budućnosti. Bio je pominjan kao potencijalni član Uprave Partizana, a potom se pisalo o tome da planira da učestvuje u privatizaciji podgoričke Budućnosti...

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić11
Ivanović8
Vukanović8
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...