Press / Dnevnik: Vidan napredak

Vidan napredak12.04.2010. 22:33

Dnevnik(1)
V

ojvodina je na Karaburmi priželjkivala pobedu, ali kako se prema rečima šefa stručnog štaba Novosađana “utakmica ne može programirati”, osvojen je bod.

Ono što raduje stratega crveno-belih, a pred utakmicu polufinala Lav kupa s Partizanom, je vidan napredak u igri.

- To se posebno odnosi na češće i kvalitetnije dolaženje u završnicu napada – smatra Đuričić. – Dobro smo igrali do vođstva, a na kraju uspeli da stalnim atacima anuliramo prednost domaćina, ali, na žalost, ne i da pobedimo.

Đuričić posebno izdvaja jedno ime:

- Dušan Tadić odigrao je utakmicu na visokom nivou. To me posebno raduje. Podigla se prilična halabuka o učešću igrača Jelen superlige u prijateljskoj utakmici u Japanu. Uopšte ne želim da razmišljam na taj način. Ponos je i čast igrati u dresu sa državnim grbom, a naročito je bespredmetno pričati o tome da li je neko trebalo da igra ili ne, kada je reprezentacija u zamahu i kada je očekuje Svetsko prvenstvo. Drugim rečima, svi treba da smo na usluzi.

I rezervisti su na Karaburmi očigledno ispunili trenerova očekivanja.

- Mudrinski je postigao gol, bio još u par navrata u prilikama, a Novaković je uneo neophodnu agresivnost i pokretljivost. Sve u svemu, moram da budem zadovoljan.

U četvrtak Vojvodina igra u Beogradu s Partizanom u polufinalu Lav kupa Srbije.

- Već smo počeli pripreme za tu utakmicu, u kojoj je izvesno da neću moći da računam na povređenog Bilbiju, ali raduje podatak da se u takmičarski pogon vraća Tumbasević. S obzirom na to da se meč igra u četvrtak u večernjim časovima, put Beograda ćemo krenuti na dan utakmice, iz karantina u hotelu “Park” – saopštio je Đuričić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...