Press / Dnevnik: Lakićević: Na proleće ćemo biti hit prvenstva

Lakićević: Na proleće ćemo biti hit prvenstva30.11.2015. 01:14

Dnevnik(0)
P

osle veoma dobre igre, fudbaleri Vojvodine ostvarili su i drugu vezanu pobedu u Superligi Srbije, a ovog puta pred njima je pala ekipa Mladosti iz Lučana (3:0).

Predvođeni s klupe trenerom Nenadom Lalatovićem, a na terenu Mirkom Ivanićem i Sinišom Babićem, crveno-beli su uspeli da vrate samopouzdanje, postanu agresivniji i sugestivniji, što je sigurno kod navijača Voše proizvelo zadovoljstvo u subotu uveče.

- Odigrali smo dobru utakmicu i u odbrani i u napadu - rekao je desni bek Novosađana Ivan Lakićević. - Ispoštovali smo sve ono na šta nam je ukazao novi šef Lalatović i stigli do nove, za nas veoma važne pobede. Već u sredu igramo Kup utakmicu s Inđijom, takođe na našem stadionu, a onda nam sledi i prvenstveni derbi s Partizanom u Beogradu. Verujem da ćemo pobediti Inđijce, a onda idemo da se nadigravamo s crno-belima.

Očigledno je da je Lalatović probudio donedavno uspavani pobednički instinkt kod svojih izabranika, a s tim se složio i Lakićević.

- Oseti se poboljšanje od kada je on preuzeo ekipu, kako na treninzima, tako, evo, i na utakmicama. Odlično radimo, postali smo agresivniji u duelima i ubeđen sam da ćemo i dalje napredovati. Biće to sve dobro do kraja prvog dela prvenstva, a onda nam slede pripreme i mislim da ćemo na proleće ponovo postati pravi hit u Superligi.

Mirko Ivanić je bio predvodnik dobre partije protiv Mladosti, a popularni Mogli je naglasio:

- Ivanić je jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač u našij ligi. Odskače od svih rivala, a dobro je i to što je u formu ušao i Siniša Babić, koji je na dve poslednje utakmice postigao dva gola. Podigli smo nivo samopouzdanja, mislim da se to dobro može videti i s tribina, a igrači koji dobijaju priliku umesto povređenih ili kažnjenih, nastoje da je maksimalno iskoriste. Sve to dovelo nas je do ubedljive i zaslužene pobede protiv Lučanaca i već smo počeli s pripremama za sledeće izazove, pre svih duel s Inđijom.

Na kraju, Lakićević je rekao i sledeće:

- Inđija ima dobru ekipu, bez obzira što igra u Prvoj ligi Srbije. Međutim, uvek u prvi plan ističem da smo mi Vojvodina i da je pobeda u svakoj utakmici naš osnovni cilj. Biće tako i u sredu. Loš teren ne sme da nam bude alibi, kvaliteniji smo i očekujem prolazak u narednu rundu Kupa Srbije.

Vesti
KUPI MAJICU - PODRŽI SAJT!

Došlo je ponovo vreme za obnovu hostinga. Profit od majica će ići za hosting, a svako od nas će imati novu slaninarsku majicu da šeta u ove tople dane koji dolaze. Ako odziv bude kakav je bio i za majice Kosta Hadži, skupićemo pare bez problema, ako ne - ostatak...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Malbašić18
Meleg12
Paločević10
Trujić10
Babić5
Ašćerić4
Zličić4
Jovančić2
Kovačević2
Trifunović2

Igrač sezone
Malbašić33
Meleg27
Paločević21
Jovančić20
Maksimović14
Kovačević14
Planić12
Vukasović8
Trujić7
Rockov7

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...