Press / Dnevnik: Spartak za proveru forme

Spartak za proveru forme10.10.2015. 10:27

Dnevnik(1)
T

okom protekle sedmice fudbaleri Vojvodine trenirali su, ali nisu bili kompletni zbog izostanka reprezentativaca Ožegovića, Nastića, Dinge, Kordića i Radovića. Oni su bili, ili su još angažovani u raznim selekcijama i u crveno-belom taboru s nestrpljenjem očekuju njihov povratak i priključivanje klupskim drugovima. I pored toga, šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić zadovoljan je načinom na koji su ostali prvotimci trenirali.

- Trenutno je pauza u prvenstvu, a mi se nalazimo u normalnom trenažnom ciklusu - rekao je trener novosadskog superligaša. - Danas smo zakazali trening utakmicu sa subotičkim Spartakom, pa ćemo imati priliku da vidimo u kakvoj se trenutno formi nalazimo, ali i da procenimo kakvo je stanje igrača koji su izašli ili tek izlaze iz povreda.

Zadovoljan sam odnosom igrača prema obavezama, a sve nas raduje povratak Dominika Dinge koji je odradio trening oporavka i biće nam na raspolaganju. Nadam se da će se i ostali reprezentativci vratiti zdravi i da ćemo uskoro imati na okupu sve igrače.Utakmica sa Subotičanima igra se danas od 15 časova u FC “Vujadin Boškov”, a nastavak prvenstva uslediće 17. oktobra, kada crveno-beli dočekuju Radnički iz Niša.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...