Press / Sportski žurnal: Marić se zahvalio Savu Miloševiću, veran Vojvodini i u 2015.

Marić se zahvalio Savu Miloševiću, veran Vojvodini i u 2015.22.12.2014. 08:01

Sportski žurnal(0)
Z

oran Marić neće biti među kandidatima koji, posle unapređenja Radovana Ćurčića, konkurišu za popunu upražnjenog mesta selektora mlade reprezentacije Srbije.

To je epilog razgovora potpredsednika FS Srbije Sava Miloševića i prvog stručnjag novosadskog superligaša Zorana Marića, jednog od kandidata da u narednih šest meseci brine o selekciji ispod 21 godine, koju je donedavno predvodio Radovan Ćurčić.

– Promovisanje u kandidata za mesto selektora mlade reprezentacije doživljavam kao veliko priznanje, ali u sadašnjim okolnostima nisam mogao na tu ponudu da odgovorim pozitivno. Imam ugovor sa Vojvodinom i preuzeo sam obavezu da pomognem klubu koji doživljavam kao svoj, u kojem sam bio prvotimac i kapiten i u kojem mi je u ovoj sezoni po treći put povereno da budem na čelu stručnog štaba. Zbog poslova u Vojvodini, koje još nisam završio, ne bih mogao da se prihvatim izazova u mladoj reprezentaciji Srbije – kaže Zoran Marić, obećavajući da će budući selektor, u meri koja je u interesu fudbala u Srbiji, uživati apsolutnu podršku Vojvodine i njega lično.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...