Press / Mondo: "Moji momci su strašni"

"Moji momci su strašni"29.11.2014. 20:48

Mondo(0)
T

rener Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je da su njegovi fudbaleri smogli snage posle poraza u prošlom kolu i danas zasluženo pobedili Vojvodinu u Super ligi.

"Verovali smo u sebe, nismo imali problem posle teškog poraza od Jagodine u prošlom kolu, smogli smo snage. Verujem u svoje momke, to su strašni igrači. Mislim da smo zasluženo pobedili dobru ekipu Vojvodine", rekao je Milojević za Arenu posle utakmice u Novom Sadu.

Beograđani su u Novom Sadu pobedili rezultatom 2:1 u 14. kolu Super lige i sada zaostaju jedna bod za trećeplasiranom Vojvodinom.

"Došli smo da igramo fudbal, volimo to da radimo, kao i Vojvodina. Ovakvi dueli vraćaju veru u srpski fudbal. Utakmica je bila sažeta i kvalitetna, s mnogo šansi i preokreta", kazao je Milojević.

Vojvodina je posle poraza od Čukaričkog došla do serije od četiri utakmice bez pobede, a trener Zoran Marić je rekao da je i pored toga zadovoljan jesenjom polusezonom.

"Kratkoročno gledano, možemo da kažemo da smo u krizi, ali ne bih tako rekao. To baca malu senku, ali ne može da poništi ono što smo radili do sada", rekao je Marić.

Čukarički će u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekati Spartak, dok će Vojvodina gostovati Radničkom 1923.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...