Press / Mondo: Trener Voše: Protiv Partizana prava muška borba

Trener Voše: Protiv Partizana prava muška borba31.10.2014. 16:16

Mondo(0)
P

artizan i Vojvodina će u nedelju u direktnom duelu 11. kola Superlige odlučiti ko je u ovom trenutku spremniji tim i u boljoj formi.

Trener Vojvodine Zoran Džimi Marić smatra da derbi može da odluči i pitanje jesenjeg prvaka, bez obzira što do kraja prvog dela sezone ima da se odigra još četiri kola.

"Gledaoci koji dođu na stadion Partizana u nedelju, imaće priliku da uživaju u jednoj otvorenoj, muškoj borbi, dva, po svim pokazateljima, trenutno najbolja tima u Srbiji. Mi smo pripremali za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Sa druge strane, mi imamo naše kvalitete i na teren ćemo uzaći sa jasnom željom da se u jednom otvorenom susretu, nadigravamo sa svojim rivalom", istakao je Marić.

Šef struke Vojvodine smatra da se u taboru rivala možda oseća umor, ali ih to neće zavarati i opustiti.

"Partizan je u poslednje dve utakmice pokazao da se možda nalazi u jednoj fazi kada je ekipu sustigao umor zbog nastupa na tri fronta, ali to ne mora ništa da znači. Najveća opasnost nam preti kod prekida jer crno-beli imaju sjajnog Drinčića, koji odlično radi ovaj segment igre. Tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do kraja desiti, videćemo u nedelju uveče".

Vojvodina u derbiju 11. kola Superlige neće igrati u kompletnom sastavu. Protiv Partizana neće nastupiti Darko Puškarić, zbog parnih kartona kao i Mirko Ivanić, kojeg stručni štab ne želi da izlaže riziku obnavljanja povrede.

Derbi meč između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 časova u Beogradu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...