Press / Večernje novosti: U Vojvodini grme: Oštećeni smo u Čačku!

U Vojvodini grme: Oštećeni smo u Čačku!22.10.2014. 23:12

Večernje novosti(2)
U

Vojvodini tvrde da su oštećeni u Čačku i da su sudijske odluke direktno uticale na rezultat (1:1). U novosadskom superligašu ističu, što je i ustanovljeno na video-snimku, da je protiv njih dosuđen nepostojeći jedanaesterac, a s druge strane, da im je zbog navodnog ofsajda poništen regularan pogodak koji je postigao centarfor Lazar Veselinović.

Zanimljivo je da se Novosađani nisu žalili, ali su u pismu upućenom FS Srbije, kako potvrđuje predsednik Zoran Šćepanović, skrenuli pažnju na dešavanja i ukazali na greške.

- Zvaničnu žalbu nismo uputili, jer ne želimo da pravimo aferu već smatramo da će to upozorenje biti dovoljno - kaže Šćepanović. - Vojvodina, daje doprinos srpskom fudbalu korektnim i sportskim odnosom prema svim rivalima, ali jednako tako očekujem da i naši sportski prijatelji, kao i nadležni koji kontrolišu suđenje, obrate pažnju na greške na koje ukazujemo, a koje su očigledne, da se više ne ponavljaju. Ne smatramo da su one namerne i ne želimo da optužujemo, ali evidentno je da postoje i, jednostavno, moramo da reagujemo.

Kraj Morave su izostali protesti novosadskih fudbalera samo zato što Vojvodina ne dozvoljava takvo ponašanje svojim igračima.

- Zadatak naših fudbalera nije da protestuju nego da igraju, to je stav kluba i to oni dobro znaju. Ne dozvoljavamo da prave ružnu sliku na terenu, jer su pristojni momci i prosto im ne priliči da na ružan način reaguju na sudijske odluke. Zato je tu klub da izađe javno sa svojim stavom - ističe Šćepanović.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...