Press / Večernje novosti: Ništa od transfera Babića u Sampdoriju: Vraćam se kući, nije do mene...

Ništa od transfera Babića u Sampdoriju: Vraćam se kući, nije do mene...02.09.2014. 01:44

Večernje novosti(1)
D

o dogovora nije došlo. Srđan Babić (18) sjajni štoper Vojvodine nije se dogovorio sa Đenovljanima oko uslova vezanih za njegov prelazak iz tima sa „Karađrođa“ u redove Sampdorije. Mladi fudbaler je u telefonskom razgovoru poručio samo da će karijeru ipak nastaviti u novosadskom superligašu.

-Ne znam šta da kažem. Evo me na aerodromu, čekam let za Beograd i vraćam se u Vojvodinu. Nismo uspeli da se dogovorimo tako da ništa nije postignuto. Zapelo je na nekoj drugoj strani a verujte mi, nije do mene. Evo, krećem za Srbiju- poručio je Babić za naš list u telefonskom razgovoru.

On je čitavo leto bio na meti inostranih menadžera a tražili su ga klubovi iz Nemačke, Engleske, Italije, Rusije... U smiraj prelaznok roka, mladi štoper je odustao od razmišljanja o odlasku u inostranstvo jer sve dotadašnje priče i interesovanja nisu odvala nikakav konkretan signal koji bi značio i odgovarajuću ponudu.

Ipak, u poslednjem momentu oglasila se Sampdorija našeg Siniše Mihajlovića, koja je, činilo se, već završila posao oko prelaska Babića u njihove redove.

Konkretna ponuda stigla je u kancelarije Novosađana na fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ i u subotu, umesto da krene sa ekipom put Jagodine na odmeravanje za bodove, Babić je ostao u Novom Sadu i pakovao kofer i sređivao „papirologiju“ za selidbu na Apeninsko poluostrvo.

On je u nedelju predveče i otputovao u Đenovu u pratnji svog agenta Zorana Pavlovića, inače bivšeg predsednika Upravnog odbora Vojvodine i očekivalo se da će posle lekarskih pregleda i uobičajenih razmena rečenica, formalnost oko transfera, čija je vrednost procenjena na milion i po evra, biti finiširana.

Ipak, do konačnog dogovora nije došlo pa će „orlić“ Babić, s obzirom na to da je prelaznik rok istekao, ostati u Vojvodini sigurno do januara iduće godine i sačekati novu ponudu ili raspelt situacije vezan za njegov prelazak u Đenovu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...