Press / Večernje novosti: Hadži već otišao iz Vojvodine!

Hadži već otišao iz Vojvodine!17.06.2014. 07:56

Večernje novosti(0)
U

VOJVODINU sam, pre tačno mesec, ušao čistog obraza i punog srca, a iz nje, neopozivo, izlazim čistog obraza i mirne savesti, reči su kojima je, danas, Kosta Hadži, unuk i imenjak osnivača Vojvodine iz 1914, obrazložio odluku da podnese neopozivu ostavku na funkciju predsednika UO našeg najstarijeg superligaša.

- Kada su me, pre mesec dana, molili da preuzmem ovu funciju, obećavali su mi bezrezervnu podršku, ali je ona izostala - dodao je Hadži, u izjavi za „Novosti“. - Verujem da bi moj deda bio ponosan na ovakav stav, jer je i sam, svojevremeno, postupio isto. Meni je Vojvodina i u srcu, i u genima i tako će ostati, ali u ovome više ne želim da učestvujem.

Hadži nije želeo da podrobnije obrazlaže ni ko mu je podršku obećavao, ni ko ju je, sledstveno tome, uskratio. Po našim saznanjima on se, od trenutka kada je aktuelno rukovodstvo smenilo prethodno na čijem čelu je bio Zoran Pavlović, praktično ni za šta nije ni pitao. Takvo stanje je kulminiralo danas ujutru, kada je Hadži obavešten da je, tokom vikenda, bez njegovog znanja, dogovoreno da se u utorak održi vanredna sednica klupske skupštine na kojoj će biti izabran i novi UO.

Ta sednica će, na novosadskom „Spensu“ početi u 19 časova, a po nezvaničnim informacijama za novog predsednika UO biće izabran novosadski biznismen Zoran Šćepanović koji, već dugo, važi kao pretendent za tu poziciju.


IDU I OSTALI?

DA će skupština Vojvodine zasedati u utorak uveče, potvrđeno je i u saopštenju koje Hadži nije želeo da potpiše, ali su to uradili članovi UO, advokat Božidar Beronja, bivši igrač Mladen Jovanić i generalni sekretar kluba Mićo Vranješ.

- Privredni sud u Novom Sadu je krajem prošle sedmice doneo privremenu meru o zabrani sprovođenja odluka nelegalne skupštine i rukovodstva koje predvodi Zoran Pavlović - kaže Beronja. - Mislimo da je time misija za koju smo birani gotova, pa ćemo svi u utorak na skupštini svoje mandate staviti na raspolaganje.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...