Press / www.sportal.rs: KS: Vojvođanski okršaj u polufinalu, branilac trofeja protiv "romantičara"

KS: Vojvođanski okršaj u polufinalu, branilac trofeja protiv "romantičara"17.12.2013. 13:47

www.sportal.rs(0)
U

polufinalu Kupa Srbije gledaćemo vojvođanski derbi, odnosno duel Vojvodine i Spartaka, dve ekipe koje su u četvrtfinalnim utakmicama eliminisale Crvenu zvezdu i Partizan. U drugom meču snage će odmeriti OFK Beograd i Jagodina, koja brani trofej.

U polufinalu igraju se dve utakmice, prvi susreti biće odigrani 26. marta, a revanši 9. aprila naredne godine. Finale Kupa Srbije je zakazan za sredu, 7. maj 2014. godine. Vojvodina će u prvom meču ugostiti "golubove", dok će "ćurani" revanš duel odigrati na svom terenu.

Trofej pobednika Kupa brane fudbaleri Jagodine. Od polufinala više nema povlašćenih ekipa prilikom žreba. Plasman u finale obezbediće pobednici polufinalnih parova, a to će biti klubovi koji osvoje više bodova u obe utakmice. Ako klubovi imaju isti broj bodova, pobednik je tim koji je na obe utakmice ostvario bolju razliku između datih i primljenih pogodaka. Ukoliko je i ova razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka u gostima. Ako i to ne daje rešenje, pobednik se dobija izvođenjem penala.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...