Press / Dnevnik: Vranješ: Tri boda jedini cilj

Vranješ: Tri boda jedini cilj18.10.2013. 08:27

Dnevnik(0)
D

vonedeljna pauza je završena, pred Novosađanima je u subotu duel sa Slobodom Point na stadionu “Karađorđe”, a prvotimac crveno-belih, Banjalučanin Stojan Vranješ tim povodom je rekao:

- Svaka naredna utakmica do kraja jeseni biće neizvesna, ali, obzirom na činjenicu da igramo s Užičanima kod kuće, pobeda će nam sutra biti jedini cilj. Naravno, to nikako ne znači da smemo olako da uđemo u ovu utakmicu, jer bi gosti mogli da nas žestoko kazne kontrama. Znači, recept za trijumf mora da nam bude strpljiva i pametna igra, u kojoj sve kreće od jake odbrane. Siguran sam da u napadu imamo dovoljan kvalitet da savladamo protivničkog golmana i stignemo do tri važna boda.

Vojvodina je na trećem mestu na tabeli i s lepim izgledima da se bori za titulu jesenjeg prvaka. Šta vi kažete na to?

- Naravno da šansa za osvajanje pozicije broj jedan na kraju jeseni postoji, ali ne treba da se opterećujemo time - kategoričan je bio Vranješ. - Treba da razmišljamo uvek i samo o prvom narednom rivalu i zato sam i ja sada posvećen sutrašnjem duelu sa Užičanima. Najbitnije za nas je da su se svi reprezentativci vratili u Novi Sad i već su počeli da treniraju, tako da ćemo za ovu utakmicu moći da računamo na sve igrače.

Da li ste zadovoljni igrom vašeg tima u ovoj sezoni?

- Bilo je utakmica koje smo mogli i morali bolje da odigramo i rešimo u svoju korist. To se posebno odnosi na neke mečeve u kojima smo bili domaćini. Ipak, čini mi se da možemo da budemo zadovoljni do sada urađenim, iako, ponavljam, propustili smo neke prilike da osvojimo još koji bod.

Jeste li zadovoljani vašim igrama?

- Uvek se može bolje igrati i svi mi težimo tome. Ipak, mislim da imam razloga da budem zadovoljan, ali i motivisan da pokažem još više na terenu - rekao je Stojan Vranješ, poslovođa novosadskog fudbalskog superligaša.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...