Press / Mondo: Kežman kovertirao ostavku?

Kežman kovertirao ostavku?21.09.2013. 20:11

Mondo(2)
M

ateja Kežman nije rado viđen na stadionu "Karađorđe". Navijači su mu proteklog vikenda transparentima na meču protiv Novog Pazara jasno poručili da ga ne žele u Vojvodini.

Novosadskog superligaša muče i neki drugi, važniji problemi, finansijske prirode, i čini se da je Mateja Kežman spreman da spakuje kofere.

"Novosti" prenose da Kežman navodno ne želi da se upušta u rešavanje nagomilanih problema i sukobe sa navijačima, a i namera mu je da krene novu priču iz početka.

Bivši reprezentativac smatra da je za Vojvodinu u prelaznom roku odradio odličan posao, ali uprkos tome nagovešteno je da će se razmatrati njegov status na Skupštini kluba, koja se očekuje u narednih mesec dana.

Međutim, nije nemoguće da se i pre zasedanja najvišeg klupskog tela povuku neki potezi.

"Uslediće saopštenje sa moje strane. Nekako, sve gubi smisao i imam utisak da nije ni mesto ni vreme za posao. Ako ja treba da ulazim u nekakve rasprave i da objašnjavam posao koji savršeno čisto i, smatram, dobro radim... Ipak je najvažnije da iz svega izađem čist", izjavio je za "Novosti" Kežman i na konkretno pitanje da li je već "kovertirao" ostavku na mesto potpredsednika Vojvodine, ostao je nedorečen: "Za dan, dva, tri... biće sve mnogo jasnije".

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...