Press / Dnevnik: Sloga treba da nas se plaši

Sloga treba da nas se plaši12.09.2013. 23:08

Dnevnik(0)
F

udbaleri Vojvodine, voljom žreba, za rivala u šesnaestini finala Kupa Srbije dobili su ekipu Sloge iz Kraljeva, člana Prve lige. Utakmica se igra 25. septembra u gradu na Ibru, a zanimalo nas je kako o tom duelu razmišlja Branislav Trajković, komandant odbrane Novosađana.

- Sigurno je da nas ne čeka ni malo jednostavan posao u duelu sa Slogom - rekao je štoper Vojvodine - Utakmica se igra u Kraljevu i sigurno je da će domaćin biti izuzetno motivisan da pokuša da napravi neko iznenađenje. Ipak, mislim da smo mogli i lošije da prođemo na žrebu i sada nam preostaje da se spremimo za susret sa Slogom.

Uvažavate, znači, kvalitet člana Prve lige Srbije?

- Naravno da ga uvažavamo, ali to ne znači da bi rivala trebali da se plašimo - kategoričan je bio Trajković. - Uz dužno poštovanje prema Kraljevčanima, ipak smo mi Vojvodina i domaćin bi trebao da se plaši nas, naše snage i kvaliteta koji imamo. Sve u svemu, očekujem da ćemo se plasirati u naredno kolo Kupa Srbije, takmičenja u kojem, kao i svake godine, imamo velike ambicije.

Kombinovani tim crveno-belih u sredu je gostovao u Beočinu, odigravši prijateljsku utakmicu s Cementom. Pobedili su Nikolićevi učenici s 5:0, a najbolja ekipa već sutra će odigrati prvenstveni duel Jelen Superlige na “Karađorđu”, na koji stiže ekipa Novog Pazara.

- U tom duelu pobeda je za nas od velike važnosti, kako bismo uhvatili pravi ritam i priključak s timovima iz vrha tabele. Naravno, treba u glavama uvek da imamo saznanje da danas svi igraju fudbal i da nije lako ispuniti svoje i želje navijača. Znamo šta nam valja činiti u utakmici s Novim Pazarom i verujem da ćemo ostvariti drugu prvenstvenu pobedu.

Imali ste manjih zdravstvenih problema?

- Jesam, mučila me je povreda primicača, ali je sada to sve u redu i spremno dočekujem sutrašnji prvenstveni meč - naglasio je Branislav Trajković, fudbaler Vojvodine.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...