Press / www.sportske.net: Turskim taktom do prva tri boda

Turskim taktom do prva tri boda11.08.2013. 15:11

www.sportske.net(0)
E

kipa Vojvodine na početku nove sezone u Jelen Superligi na domaćem terenu dočekuje ekipu Donjeg Srema.

Pred trenerom Nikolićem je jasan zadatak - motivisati ekipu za nove izazove.

"Dolazimo iz utakmica u Evropi i apsolutno je neophodno da pronađemo novi motiv, da ga podignemo na najviši mogući nivo i da ovoj utakmici pristupimo kao da je kvalifikaciona. Ona i jeste za nas trenutno najvažnija i najveća, a put do prve pobede i tri boda biće nam mnogo lakši ako tribine „Karađorđa“ budu ispunjene do poslednjeg mesta. Mislim da su igrači Vojvodine svojim igrama to i zaslužili i ako tako bude, verujte da u našoj igri neće faliti ni jednog segmenta koji utiče na konačan pozitivan skor.", rekao je Marko Nikolić.

Trener novosadske ekipe ističe da Donji Srem zaslužuje isti respekt kao i Bursa.

"Počinjemo takmičenje u prvenstvu Srbije i to protiv tima i kluba koji ne zaslužuje ni malo manji respekt nego naši prethodni protivnici u Evropi. Za to postoji mnogo razloga, počevši od igračkog kvaliteta koji taj tim igra, motivisanog trenera koji je bivši igrač i trener Vojvodine pa do organizacije tog kluba koja je specifična ali daje rezultate u ovim našim srpskim okolnostima.", dodao je on.

Nikolić ne želi da se Vojvodina 'sapliće' na 'malim utakmicama'.

"Jako je važno i u životu pa tako i u sportu posao započeti dobro. Imam dovoljno iskustva kao trener u „saplitanju“ na uslovno rečeno „malim“ utakmicama.", zaključio je trener Vojvodine.

Inače, utakmica u Novom Sadu se igra u 20.30h.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...