Press / Večernje novosti: Vulićević i Leković spremni za Bursu

Vulićević i Leković spremni za Bursu31.07.2013. 11:38

Večernje novosti(0)
O

dličan start trebalo bi da predstavlja motiv više na "sredini trke". Novosađani su prikupili dovoljno informacija o igri sutrašnjeg rivala Burse, ali čini se da ih više interesuje ono što fudbaleri u "crveno-belim" dresovima mogu da učine na terenu, pa se tom stvari i bave. Miroslav Vulićević, najstandardniji fudbaler i kapiten Vojvodine ističe da je Bursaspor potrebno dočekati igrom kojom je izbačen čuveni Honved.

- To je model za uspeh i protiv Burse - kaže Vulićević. - Potrebno je da igramo našu igru, da ostavimo srce na terenu, da pokušamo da ih nadigramo i da se na kraju radujemo. Turski tim još nije u takmičarskom pogonu i pitanje je koliko je to naša prednost.

Nikola Leković, pojačanje Novosađana koji je pre tri dana stavio paraf na vernost Vojvodini u naredne tri godine, po svemu sudeći, biće na poziciji uz levu aut liniju u četvrtak uveče na "Karađorđu".

- Trebalo bi da sve bude u redu i da me klub, jer na to ima pravo, licencira - kaže Leković. - Poznajem saigrače, trenera Nikolića i s obzirom na to da Vojvodina ima kvalitetne fudbalere, očekujem da će igra biti još bolja. Turci su dobar tim, jaki su na lopti, dobro je čuvaju i iskusni su. Zato ćemo morati da na sredini pariramo, da budemo agresivni i da im pretimo iz kontre - zaključio je Leković.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...