Press / www.sportske.net: Frej i Taivo brane Bursu od Vojvodine!

Frej i Taivo brane Bursu od Vojvodine!26.07.2013. 18:12

www.sportske.net(0)
N

akon uspešno prebrođenog drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pred Vojvodinom je ozbiljan izazov koji donosi turska ekipa Burse.

Turci se ozbiljno pripremaju za svoju evropsku kampanju, te je u redove ovog kluba već stiglo nekoliko novih fudbalera, konkretno trojica od kojih je najzvučnije ime svakako i Sebastijen Frej, iskusni francuski golman.

Naime, turski klub je saopštio da je postigao dogovor sa Frejom koji stiže iz Đenove i koji će u naredne tri sezone braniti boje turske ekipe.

Frej na ovaj način prekida svoj 15-godišnji boravak u Italiji gde je igrao za Inter, Veronu, Parmu i Fiorentinu, pre nego što je stigao u Đenovu.

Frej će na golu Burse zameniti Skota Karsona koji se vratio u Englesku, gde će braniti za Vigan.

Ništa manje zvučno pojačanje Burse predstavlja i Taje Taivo, nigerijski defanzivac koji u Tursku stiže iz Milana. Ovaj fudbaler je u Milan stigao iz Marseja, u Milanu je odigrao samo 4 nastupa, pre nego što je pozajmljen Kvins Park Rendžersu, a potom i Dinamo Kijevu.

Poslednje, treće pojačanje Burse je Renato Civeli, argentinski defanzivac koji dolazi iz Nice gde se posebno istakao 2011. godine postigavši 2000. pogodak u istoriji francuskog liga Kupa.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...