Press / Večernje novosti: Oumaru iz Vojvodine može samo u inostranstvo

Oumaru iz Vojvodine može samo u inostranstvo10.07.2013. 16:50

Večernje novosti(0)
S

portski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Saša Drakulić izjavio je da najbolji igrač Novosađana Abubakar Oumaru neće preći u Crvenu zvezdu, već da je jedina opcija za Kamerunca odlazak u inostranstvo.

- Sledimo put pokojnog predsednika Bate Butorovića, da se igrači Vojvodine ne daju našim najvećim rivalima, Partizanu i Crvenoj zvezdi. To je i moj stav od kada sam došao na funkciju sportskog direktora. Abubakar je jedan od najboljih stranaca u našoj ligi, ako ne i najbolji. Nama je potreban, ali ako dobijemo ponudu koja zadovoljava klub i igrača, on će moći da ide samo u inostranstvo - kazao je Drakulić za sajt kluba, posle sastanka sa predsednikom Vojvodine Balšom Butorovićem.

Oumaru je svojevremeno bio član Crvene zvezde u sezoni 2008/2009, ali je potom otišao u OFK Beograd, pa u Vojvodinu.

Beogradski crveno-beli nedavno su ponovo pokazali interesovanje za Kamerunca koji je već nekoliko godina jedan od najbolji stranaca u Superligi.

Kamerunac ima ugovor sa Vojvodinom do kraja godine.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...