Press / Mondo: Vulićević: Partizan? Prvi put čujem...

Vulićević: Partizan? Prvi put čujem...22.06.2013. 10:21

Mondo(0)
P

rvotimac Vojvodine izašao pred novinare na Zlatiboru spreman da razgovara o svom aktuelnom klubu, pa ostao zatečen pitanjima o prelasku u Humsku.

Trener Partizana Vuk Rašović konkretno je u petak rekao da bi voleo da Miroslava Vulićevića vidi na poziciji desnog beka.

Iskusni fudbaler (28), želja šefa struke crno-belih, takođe se nalazi na Zlatiboru, kao i ekspedicija Partizana. Zajedno sa saigračima iz Vojvodine sprema se za početak sledeće sezone i start kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Pred predstavnike medija seo je neposredno pre popodnevnog treninga i nakon neočekivano dugog razgovora konstatovao: "Kasnim i na trening i biću kažnjen zbog toga".

Naravno, sva pitanja bila su u vezi sa interesovanjem Vuka Rašovića za njegove usluge.

"Nikad nisam bio bliži Partizanu, ali samo s obzirom na to da smo u istom hotelu... Sve što znam o mom transferu, znam iz medija. Prvi put mi kažete da Rašović i (sportski direktor, Albert) Nađ žele baš mene. Nije mala stvar da te praktično ceo Partizan ističe, ali sam igrač Vojvodine, pod ugovorom. Ta informacija je nešto novo i za mene i za klub i videćemo kako će se dalje odvijati situacija", izjavio je on.

Bivši igrač Bana iz Raške i Javora bio je blizu Humske i kada se 2009. selio u Novi Sad.

"I pre nekoliko sezona je bilo razgovora, ali se nisu sve kockice sklopile. Put me je odveo u Vojvodinu. Uvek se pominjem na nekoj listi želja Partizana, ali još sam član Vojvodine", dodao je Vulićević.

Ranije je često isticana svojevrsna zabrana Fudbalskog kluba Vojvodina da prodaje igrače "večitim rivalima". Da li je i dalje na snazi?

"Nije bilo zabrane, već je pokojni predsednik rekao da su svi na prodaju i ako neko izdvoji propisanu cenu neće biti problem da ode. Mi stariji igrači imamo cenu i ko može da plati... Skupština kluba je u nedelju, pa ćemo videti...", objasnio je desni bek.

Ako bi prešao u Beograd i Partizan učestvovao bi u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Uz osmeh je odgovorio na pitanje da li bi voleo da se bori za plasman u elitno takmičenje.

"Naravno da bih voleo da igram kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ove godine se spremam za kvalifikacije za Ligu Evrope. Ponavljam, prvi put od vas čujem za to i zatečen sam", podvukao je on.

Crno-beli će u novu sezonu krenuti bez dosadašnjeg desnog beka Aleksandra Miljkovića, koji je u petak postao igrač portugalske Brage. U četvrtak su dogovorili povratak Nikole Aksentijevića, koji takođe igra na toj poziciji... Kao i Vulićević.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...