Press / Sportski žurnal: Enver Alidović: Mnogo mi znači podrška navijača

Enver Alidović: Mnogo mi znači podrška navijača06.03.2013. 12:48

Sportski žurnal(1)
P

oučen primerom Stojana Vranješa, koji je na gostovanju u Smederevu, u debitantskom nastupu za Vojvodinu, bio strelac, i Enver Alivodić je protiv Spartak Zlatibor vode prvi nastup pred novosadskom publikom obeležio pogotkom.

– Računao sam da će moje dokazivanje imati teži uvod i da će biti potrebno nekoliko utakmica za privikavanje na novu sredinu, međutim, ispalo je brže, bolje i lepše nego što sam se nadao – kazao je Enver Alivodić.

Navijači su vas prihvatili sa simpatijama?

– Osetio sam to na prethodnim prijateljskim utakmicama, a potvrdilo se i protiv Subotičana. Meni, kao novajliji, mnogo znači što su me navijači prihvatili i što smo rezultatski odlično startovali. Kad ekipa dobro igra i kad se pobeđuje, sve je onda lakše i lepše.

Vaš ispit je bio utoliko teži što se došli kao zamena za reprezentativca BiH, Miroslava Stevanovića?

– S jedne strane, to je otežavajuća okolnost, ali s druge, u Vojvodini me je čekala uloga koju sam imao u Novom Pazaru, navikao sam na nju, pa je trebalo samo da nastavim gde sam jesenas stao. Vojvodina je veći klub i u njoj su zahtevi daleko složeniji.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...