Press / www.sportal.rs: Pantelić za SPORTAL.RS: Uhvatili smo Zvezdu u lošem momentu

Pantelić za SPORTAL.RS: Uhvatili smo Zvezdu u lošem momentu03.12.2012. 13:43

www.sportal.rs(4)
F

udbaleri Vojvodine ponovo su bili kobni po crveno-bele kao i prošle zime u ovo vreme. Novosađani su od početka meča na "Marakani" imali igru u svojim rukama, bili strpljivi i kažnjavali greške bezidejnog i anemičnog rivala. Do sada ne preterano efikansne "lale" dale su tri gola Crvenoj zvezdi i omele Milijaša i drugove da smanje zaostatak za Partizanom, koji je istog dana remizirao u Subotici.

- Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo savladali Crvenu zvezdu. Igrači su dali maksimum i nijednog momenta nisu podlegli atmosferi na "Marakani" - istakao je za SPORTAL.RS sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine prokomentarisao je i kako je on doživeo ubedljvu pobedu u derbiju.

- Posle vođstva od 2:0, dali smo treći gol u pravom trenutku, početkom drugog poluvremena i tada je sve bilo gotovo. Čestitam igračima što su se pokazali u pravom svetlu.

Pantelić je svestan da su beogradski crveno-beli uzdrmani zbog čitave situacije u klubu.

- Uhvatili smo Crvenu zvezdu u lošem momentu, zbog svega što im se događa. Bili smo orniji i spremniji za meč i pored ovakve Vojvodine u subotu, ništa osim pobede nije bilo moguće.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...