Press / Večernje novosti: Pantelić: Bez brige za budućnost

Pantelić: Bez brige za budućnost11.09.2012. 15:59

Večernje novosti(0)
F

udbaleri Vojvodine vratili su se iz Nanta, gde su minulog vikenda u kombinovanom sastavu odigrali prijateljski meč s istoimenim drugoligašem (1:2).

- Generalno smo zadovoljni proverom, tim pre što su u žižu izbili mladi igrači iz omladinskog pogona, ali i ostali naši fudbaleri koji su imali manju minutažu - kaže Miodrag Pantelić, sportski direktor Vojvodine. - Posebno nas raduje činjenica da se umor od putovanja nije odrazio na igru fudbalera. Prikazali su zavidan potencijal, zaista smo zadovoljni i ne bi trebalo da brinemo za budućnost.

Kada govori o prelasku u profesionalni pogon mladih fudbalera, Pantelić spušta loptu i najavljuje sporiji ritam uključivanja.

- Ne treba žuriti. Za te mlade igrače ima vremena i to je na stručnom štabu da odluči. Trenutno imamo raspoložive snage u prvom timu i nema smisla da klince prekomandujemo da bi samo trenirali i sedeli na klupi. Svrsishodnije je da nastave s takmičenjem u omladinskoj konkurenciji, pa da se polako priključuju kada se za to ukaže prilika - objašnjava Pantelić.

Novosađani su juče dobili slobodan dan, a danas nastavljaju s treninzima u okviru priprema za meč s Jagodinom, u nedelju na “Karađorđu”.

- Jagodina je mnogo jak rival, ekipa koja godinama drži nivo i po meni ne predstavlja iznenađenje što je visoko pozicionirana. Utakmica s Jagodinom za nas je trenutno naznačajniji duel i tako ćemo se i pripremiti za njihovo gostovanje - zaključio je Pantelić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...