Press / Večernje novosti: Zagorčić: Napad bez oštrice

Zagorčić: Napad bez oštrice27.08.2012. 06:51

Večernje novosti(1)
P

obedi se u zube ne gleda, pa činjenicom da smo uknjižili tri nova boda moram da budem sasvim zadovoljan. Ali, ako u nastavku prvenstva želimo da napravimo nešto ozbiljno, moramo da budemo mnogo, mnogo konkretniji, pre svega u završnici - rezime je minimalne pobede Vojvodine nad BSK (1:0) koji je izneo trener novosadskog kluba Zlatomir Zagorčić.

Samo jedan pogodak nije nešto što je oduševilo šefa struke „lala“ u subotu uveče.

- Igrali smo, centrirali, šutirali, ali sve to nekako nije bilo dovoljno ubojito - objašnjava Zagorčić. - Na sreću, Moreira nam je majstorskim makazicama u samom finišu doneo trijumf.

Portugalac je, inače, bio najbolji igrač na terenu i to je, dodaje Zagorčić, samo nova potvrda o koliko dobrom igraču je reč. U meču sa Borčanima velike nade su polagane i u mladog Marka Poletanovića, ali je on posle greške na samom startu kada je neoprezno vratio loptu na svoju polovinu, a iskusni Ajazadin Nuhi umalo stvorio gol šansu za BSK, pružio manje od očekivanog.

- Posle te greške ušao je u neku vrstu grča, ali se docnije postepeno stabilizovao, da bi na kraju učestvovao i u akciji iz koje smo dali pobedonosni gol - kaže Zagorčić.

Mada je protiv BSK odigrao solidno, trener Novosađana mnogo više očekuje od veziste iz Holandije Seržinja Grina.

- U defanzivi je sve odradio besprekorno, ali će u ofanzivnom delu morati mnogo više i inventivnije - izričit je Zagorčić. - A, da on to zaista može, pokazale su pripremne utakmice za ovu sezonu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...