Press / Sportski žurnal: Supić: Šteta što Grin ne može da igra

Supić: Šteta što Grin ne može da igra23.07.2012. 15:23

Sportski žurnal(9)
M

ada je od susreta Vojvodine sa Suduvom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope prošlo nekoliko dana još se analizira da li su i gde su crveno–beli mogli puno više.

Ambijent je bio odličan, podrška sa tribina tokom celog meča na visokom nivou, sve se spremalo za slavlje, međutim jedan kiks doveo je Novosađane do situacije da moraju da jure rezultat.

– Bili smo nagrađeni za veliki trud uložen da posle vođstva gostiju ne izgubimo. Ništa još nije gotovo, tek je u Novom Sadu odigrano prvo poluvreme. Znamo gde smo grešili, moramo svih 90 minuta imati koncentraciju kako u odbrani tako i u napadu – kaže Nemanja Supić, golman Novosađana.

U prijateljskom susretu sa Slogom novajlija Seržinjo Grin tri puta je asistirao kod golova. Bila je to dobra provera u kojoj su od učesnika utakmice sa Suduvom na terenu bili Supić, Smiljanić, Škuletić i Bojović, a prvi put je u jednom zvaničnom mada trening–susretu debitovao i novajlija Jokić:

– Prava je šteta što Grin zbog crvenog kartona dobijenog dok je igrao u Bugarskoj mora propustiti i revanš. Igrom je pokazao da se radi o kvalitetnom igraču koji će nam nedostajati.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...