Press / Kapiten.rs: Zagorčić: Zaslužena pobeda

Zagorčić: Zaslužena pobeda06.05.2012. 02:35

Kapiten.rs(0)
P

osle pobede njegovog tima nad BSK Borčom u Novom Sadu, trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić bio je delimično zadovoljan igrom svojih izabranika. Ipak, smatra da su najvažnija tri boda koja Novosađanima ostavljaju realne šanse za Evropu.

- Posle svega kroz šta smo prošli u prethodnom periodu, u večerašnjem meču smo imali imperativ pobede. U prvom poluvremenu smo ispunili dogovor iz svlačionice, dok smo u drugom igrali onako kako ja ne želim – anarhično. Ipak, mislim da smo zasluženo pobedli – izjavio je Zagorčić i dodao da je sa Trajkovićem bio dogovor da zatraži izmenu ukoliko ne bude mogao da izdrži bol u butnom mišiću, koji ga je mučio ove nedelje.

S druge strane, ni trener BSK Borče Veličko Kaplanović nije bio naročito nezadovoljan.

- Pre svega, moram da čestitam svojim igračima na opstanku u ligi, jer za to smo saznali odmah posle poraza Borca od Rada. Mislim da je velika stvar što smo u tome uspeli tri kola pre kraja. Što se tiče večerašnje utakmice, jeftino smo primili oba gola, a posebno drugi. Imali smo i mnogo kadrovskih problema pred ovaj meč, ali u svakom slučaju, zaslužena pobeda Vojvodine – rekao je Kaplanović.

Vojvodina se i dalje nalazi na četvrtom mestu sa 46 bodova, dok je BSK Borča 13. sa 27. U narednom kolu, Novosađane očekuje gostovanje u Čačku, dok će Beograđani na svom terenu dočekati Spartak.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...