Press / Mondo: Vojvodina pred Karaburmu: Da nastavimo seriju

Vojvodina pred Karaburmu: Da nastavimo seriju23.03.2012. 21:25

Mondo(0)
O

FK Beograd je u seriji od tri poraza. Vojvodina ne igra dobro i lepršavo, ali pobeđuje i ima dobar rezultat posle prve polufinalne utakmice Kupa Srbije protiv Borca (0:0).

Psihološki gledano, Vojvodina je u prednosti pred sutrašnje gostovanje na Karaburmi, ali "romantičari" su uvek inspirisani kad igraju protiv vodećih ekipa. Tako su prošle godine savladali Vojvodinu 1:0 i time je izbacili iz borbe za titulu.

Zanimljivo, Vojvodina nije izgubila u gostima punih godinu dana. A poslednji poraz bio je upravo taj pomenuti protiv OFK Beograda na Karaburmi.

"OFK Beograd će sigurno tražiti da se rehabilituje za te poraze baš u meču protiv Vojvodine, ali to ne menja naše planove. Nezgodno je igrati na Karaburmi. Oni vole da se nadigravaju i očekujem otvorenu utakmicu i da se beogradskoj publici prikažemo u najboljem svetlu. Želja nam je da nastavimo uspešnu seriju rezultata na gostujućim terenima. Uradićemo sve da se sa ovog gostovanja vratimo zadovoljni", rekao je trener Vojvodine Dejan Vukićević na konferenciji za novinare.

Pred gostovanje OFK Beogradu, Vukićević ima manjih kadrovskih problema. Umesto štopera Danijela Mojsova (parni žuti kartoni) igraće Milovan Milović. Drugi štoper, Branislav Trajković ima problema sa zglobom i trenirao je smanjenim intenzitetom, ali se očekuje da on bude u sastavu.

Još neki igrači će dobiti odmor, najavio je Vukićević, ali će odluku o imenima doneti posle današnjeg treninga.

"Vodićemo se time da neki igrači ne mogu da igraju svih pet utakmica, koliko smo ih imali u poslednjih desetak dana, a neki, pak, ne igraju kako mogu i kako želimo. Nadam se da će igrači koji će istrčati na teren odgovoriti zadatku i napraviti dobar rezultat", kaže Vukićević.

On je dodao da Vojvodina ima "najviše ambicije u prvenstvu".

Upitan šta to znači, odgovorio je: "Treće mesto je za nas realnost u ovoj sezoni".

Mladi vezista Vuk Mitošević pred gostovanje na Karabumi kaže kratko i jasno: "Idemo na pobedu, kao i na svakoj utakmici".

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...