Press / Mondo: Remi sa Metalcem alarmirao UO

Remi sa Metalcem alarmirao UO11.03.2012. 10:05

Mondo(0)
L

oša igra "lala" na prolećnoj premijeri pred svojim navijačima izazvala je brzu reakciju rukovodstva kluba, na čelu sa Ratkom Butorovićem.

Upravni odbor zasedao je odmah posle meča, a novinarima je rečeno da će donesene odluke prvi čuti igrači, a potom i javnost, putem zvaničnog saopštenja.

Trener Novosađana Dejan Vukićević rekao je posle meča da je upozoravao ekipu na opasnost koja preti od Metalca i da je znao koliko je teško pobediti u unapred dobijenim utakmicama.

"Upozoravao sam igrače na mobilnost i ozbiljnost, jer sam znao da je najteže pobediti u unapred dobijenim utakmicama. Odigrali smo ispod svake kritike. Teško nam je bilo da probijemo disciplinovanu odbranu Metalca, jer nismo imali agresivnost u igri. Pokušavali smo da nešto uradimo dubinskim loptama, a to nije bio deo našeg dogovora pre utakmice"

Navijači su napustili stadion" Karađorđe" sa utiskom da je igra Vojvodine bolja bez najnovijih pojačanja Almamija Moreire i Stefana Apije. Paradoksalno, ali ne i netačno.

"Brine me što su igrači koji su trebali da nam donesu prevagu bili u ulozi epizodista. Jako smo zakazali i izgubili smo dva očekivana boda. Žao mi je što nismo odigrali bolje i što smo razočarali publiku", zaključio je Vukićević.

Loši rezultati i loša igra izazvali su vanredno stanje u novosadskom superligašu. Naredni dani otkriće da li će Upravni odbor pokušati da reši evidentu krizu radikalnim merama.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...