Press / Kapiten.rs: Trajković: Bod iz Kragujevca je uspeh

Trajković: Bod iz Kragujevca je uspeh05.03.2012. 13:26

Kapiten.rs(3)
F

udbaleri Vojvodine remijem su startovali na otvaranju prolećne polusezone u Kragujevcu. Bod osvojen protiv Radničkog udaljio je Novosađane od borbe za drugo mesto na tabeli, ali štoper crveno-belih Branislav Trajković za Kapiten kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatom.

- Ja lično sam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu. Ekipa Radničkog četiri godine nije izgubila nijedan meč kod kuće, a pritom su juče imali podršku od strane 10.000 ljudi. U takvom ambijentu, mi im nismo dozvolili da nam pošteno šutnu na gol i po mom mišljenju, to je uspeh – kaže Trajković.

Da li to znači da ste zadovoljni sa trenutnim trećim mestom na tabeli, s obzirom na to da vam je Crvena zvezda pobegla na četiri boda?

- Trenutno smo treći, što ne znači da na kraju nećemo biti drugi ili prvi. Ja sam rekao samo da smo zadovoljni sa ishodom jučerašnje utakmice. Sada nam sledi Metalac kod kuće, a po mom mišljenju, to treba da dobijemo. Zatim idemo na teško gostovanje u Novi Pazar i tek posle trećeg-četvrtog kola će se videti čemu možemo da se nadamo.

U vezi sa tim da li je Vojvodina jača ili slabija u odnosu na jesen, postoje vrlo oprečna mišljenja. Kakvo je Vaše?

- Mislim da smo sada jači. Dugo smo zajedno, šef nas je dobro spremio, a čini mi se da Brana Ilić nije završio transfer u inostranstvo, tako da smo još jači sad kad se on vratio – prokomentarisao je Trajković.

Štoper Vojvodine je najskuplje plaćeni fudbaler novosadskog kluba, pošto je u leto 2010. otkupljen od kulskog Hajduka za 300.000 evra. Tokom godinu i po dana igranja za Vojvodinu, u Jelen Superligi je upisao 32 nastupa i postigao jedan gol.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...