Press / Press: Miloš Krasić u Zenitu

Miloš Krasić u Zenitu17.02.2012. 14:42

Press(0)
S

rpski reprezentativac Miloš Krasić narednih šest meseci nastupaće za Zenit iz Sankt Peterburga kao pozajmljen igrač. Nakon isteka ugovora o pozajmici, Zenit će imati pravo da otkupi Krasićev ugovor.

Time je definitivno završena saga o Krasićevoj sudbini. Naš reprezentativac već neko vreme nije bio u prvom planu kod trenera Juventusa Antonija Kontea, pa se gotovo svakodnevno spekulisalo da će promeniti klub. Pominjani su Mančester junajted, Čelsi, Arsenal, Bajern, Dortmund, Lacio... Ipak, Krasić je na kraju odlučio da se vrati u Rusiju.

Trener Zenita Lučano Spaleti nedavno je potvrdio da je zainteresovan za Krasića.

- Srbin je dobar igrač i poznaje prilike u ruskom fudbalu. Ako možemo da ga pozajmimo učinićemo to, ali o otkupu ugovora u ovom trenutku nema reči - rekao je juče Lučano Spaleti za ruske medije.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...