Press / www.sportal.rs: Vukićević: Katai je sebi napravio problem!

Vukićević: Katai je sebi napravio problem!15.02.2012. 14:46

www.sportal.rs(0)
J

edan od najboljih crnogorskih trenera koji je na početku jesenjeg dela sezone preuzeo Vojvodinu, Dejan Vukićević, imao je pomešana osećanja posle meča sa Metalurgom. Zadovoljan je bio zbog pobede, ali Aleksandar Katai, strelac tri gola na tom meču, našao se u problemu.

- Viđen je dobar odnos igrača i velika želja da dobiju utakmicu, verovatno iz revolta prema grubostima suparnika. Zadovoljstvo je bilo gledati ekipu sa ovolikom željom da dobije meč i sa koliko trčanja su igrači završili utakmicu. Čini mi se i da je bila prvenstvena utakmica ne bih mogao da zamerim igračima na ritmu koji su diktirali - rekao je Vukićević, a prenosi oficijalni kanal Vojvodine na YouTube.

Trener Novosađanina izdvojio je mladog 19-godišnjeg Marka Poletanovića i pohvalio za učinak na meču sa Metalurgom.

- Prvu put je igrao sa ovim momcima i stvarno je bio fantastičan, ali za mene on nije iznenađenje jer znam koliko on može.

Aleksandar Katai je dao tri gola Ukrajincima, imao i asistenciju, ali to nije bilo dovoljno da ga crnogorski stručnjak pohvali.

- Neću da ga izdvojim. On bira! Da li hoće da bude ovakav Katai ili onaj od pre nekoliko dana. U pet dana meni ne sme da pokaže dva lica. Sebi je napravio problem, jer sam video koliko može. Ispod ovoga danas, neću opraštati. Biće mu teško da odigra slabije, a da ja budem zadovoljan. Ne radi se o golovima... Našao se u pravo vreme na pravom mestu. Radi se o odnosu prema igri i prema timu protiv Metalurga. Takav Katai je potreban svima - završio je Vukićević.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...