Press / Mondo: Bugari otkazali Vojvodini

Bugari otkazali Vojvodini12.02.2012. 21:37

Mondo(0)
N

eočekivani problemi za Vojvodinu na pripremama u Antaliji. Doduše, manje prirode.

Planirani prijateljski duel protiv sofijske Slavije, koji je trebalo da bude odigran u četvrtak, 16. februara, otkazan je.

S obzirom na to da se u Antaliji priprema veliki broj klubova, operativci Vojvodine sada tragaju za novim rivalom.

Vojvodina je do sada odigrala dve trening utakmice u Antaliji. Poražena je od češke ekipe Slovačko 2:4, a potom je pobedila mađarski Diožđer 2:0 u meču u kojem je debitovao Stefan Apija.

U utorak, 14. februara, zakazana je utakmica protiv ukrajinskog Metalurga (14 časova), ekipom koja je, kao i "lale", smeštena u hotelu "Rojal palas". U subotu, 18. februara Vojvodina će igrati protiv još jedne ukrajinske ekipe - Krivbasa.

Inače, posle pobede nad Diožđerom, odobrovoljio se i trener Dejan Vukićević, koji je bio prilično ljut na pojedince nakon poraza u premijeri u Antaliji. Vukićević je igračima dao slobodno nedeljno popodne.

"Zaslužili su momci pauzu, jer su jako dobro radili tokom prethodne nedelje. Već u ponedeljak se vraćamo jakim treninzima i mislim da ćemo biti sve bolji kako vreme bude proticalo. Pred nama je još nekoliko test utakmica i lagano ćemo početi da sužavamo broj igrača od kojih očekujem da ponesu najveći deo tereta na proleće. Naravno, želim da svi oni budu maksimalno pripremljeni, jer mnoge su obaveze pred nama i trebaće nam svaki igrač", rekao je Vukićević.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...