Press / Večernje novosti: Zenit nudio 9 miliona evra za Krasića

Zenit nudio 9 miliona evra za Krasića02.02.2012. 20:24

Večernje novosti(0)
P

relazni rok u Rusiji traje do 24. februara, ali od povratka Miloša Krasića u zemlju u kojoj je fudbalski eksplodirao izgleda nema ništa. Zenit iz Sankt Peterburga je pokazao interesovanje za igrača Juventusa, međutim, kao i Totenhem, i njih je od ideje da kupe Srbina odvratila visoka cena.

Kako sada stvari stoje Krasić će do kraja sezone ostati u Juventusu iako nije u planovima trenera Antonija Kontea.

Naime, ruski šampion je za Juventusovog fudbalera sredine terena ponudio 9 miliona evra, ali čelnici Torineza traže više. Menadžer Totenhema Hari Rednap je u sredu rekao da „Stara dama“ hoće čak 17 miliona evra!

U Zenitu smatraju da je Krasićeva tržišna cena baš onolika koliko su ponudili i izgleda da je tu kraj priče o povratku u zemlju u kojoj je Srbin sa velikim uspehom igrao za CSKA iz Moskve.

Krasić je ove sezone odigrao devet mečeva za Juventus i postigao je jedan gol.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...