Press / Kapiten.rs: Meleg: Hoću da ostavim trag u Vojvodini

Meleg: Hoću da ostavim trag u Vojvodini29.12.2011. 16:55

Kapiten.rs(2)
F

udbalski klub Vojvodina još uvek nije doveo nijednog novog igrača ove zime, ali je već sada izvesno da će Novosađani na proleće biti jači za bar jednog fudbalera. To je Dejan Meleg, vezista omladinske reprezentacije Srbije i dojučerašnji omladinac novosadskog kluba.

Iako se prethodnih dana govorilo da bi Meleg već ove zime mogao da ode u Groningen, praktično ni ne nastupivši za prvi tim svog matičnog kluba, talentovani tinejdžer je istakao da ipak ima drugačije planove.

- Istina je da me Groningen prati još od pionirskih dana, što je kod klubova iz zapadne Evrope česta praksa. Gledali su neke utakmice omladinske ekipe Vojvodine i bili zadovoljni mojim igrama. Dobio sam poziv da, u toku zimske pauze, otputujem u Holandiju, budem njihov gost nekoliko dana, upoznam klub i odradim nekoliko treninga. Ipak, zaključio sam da je za sada bolje da ostanem u Novom Sadu. Imam ugovor sa mojim matičnim klubom i želim da se izborim za dres prvotimca Vojvodine. Mislim da sam još uvek jako mlad za odlazak u inostranstvo, jer postajem punoletan tek u oktobru naredne godine. Biće prilike i za odlazak preko “grane“. Hoću prvo da ostavim trag u Vojvodini – izjavio je Meleg.

Ove zime, prve profesionalne ugovore sa Vojvodinom potpisali su i Stefan Nikolić (17), Georgije Ilić (16) i Mijat Gaćinović (16).

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...