Press / Večernje novosti: Ristovski proverava novajlije

Ristovski proverava novajlije02.07.2011. 09:01

Večernje novosti(2)
P

utuju u Mađarsku, misle na Lihtenštajn. Fudbaleri Vojvodine će u subotu odmeriti snage sa Kačkemetom, a taj meč je priprema za duel sa Vaduzom 14. jula u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ljubomir Ristovski, strateg Vojvodine, trebalo bi da potom, u sredu, 6. jula, otputuje u Lihtenštajn i pogleda utakmicu u kojoj rival Vojvodine dočekuje ekipu švajcarskog Sent Galena. U planu je takođe da dan kasnije Vojvodina odigra još jednu međunarodnu prijateljsku utakmicu i to u Debrecinu, što bi praktično bila generalna proba pred ovogodišnji izlazak na evropsku scenu.

- Želja je da vidimo rivala uživo. Međutim, nije tajna da i ovde imamo mnogo posla, tako da zaista nije još uvek izvesno putujem li da gledam taj meč ili ne - ističe novi trener ”lala”.

U Kečkemet Ristovski vodi 22 fudbalera na koje će, kako ističe, računati u startu evropskog takmičenja. Šansu će dobiti i novajlije Supić (Javor), Čović (Parma) i Branković (Šerif), kao i sa pozajmica vraćeni igrači, Mejić (Palić), Kovačević (Hajduk Kula), Drinić i Šušnjar (Donji Srem).

Vladimir Branković, levi bek moldavskog Šerifa, u petak je i zvanično postao fudbaler Vojvodine za naredne dve godine, a sportski direktor Miodrag Pantelić kaže:

- Ide nam sve po planu, jer upravo tako popunjavamo upražnjena mesta. Smatram da možemo biti zadovoljni dolascima, ali još nismo zatvorili vrata.


KATAI OTIŠAO

- Evo me na aerodromu u Atini, uskoro krećem za Srbiju - odgovorio je u petak pre podne na telefonski poziv Aleksandar Katai i potvrdio da je potpisao ugovor sa Olimpijakosom na pet godina.

- Nije bilo nikakvih problema. Sa ekipom nisam trenirao, obavio sam lekarske preglede, a ugovor potpisao u četvrtak uveče. Dolazim u Novi Sad da se spakujem, pozdravim i već u nedelju se vraćam u Atinu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...