Press / B92: Zabranjena okupljanja navijača u NS

Zabranjena okupljanja navijača u NS28.05.2011. 13:22

B92(0)
P

olicijska uprava u Novom Sadu saopštila je da neće dozvoliti okupljanje navijačkih grupa u centru grada, uoči meča između Vojvodine i Crvene zvezde.

To je odlučeno na osnovu člana 17. Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama kao i povodom odluke Fudbalskog saveza Srbije da tu utakmicu proglasi sportskom priredbom povećanog rizika.

Policija u saopštenju podseća navijače da je, prema istom zakonu, zabranjeno unošenje alkohola i konzumiranje na stadionu, a vlasnike ugostiteljskih objekata koji se nalaze na manje od 1.000 metara od tog sportskog objekta da im je zabranjeno točenje i prodaja alkohola tri sata pre početka, u toku i tri sata posle utakmice.

Policija će preduzeti sve zakonske mere da taj fudbalski derbi protekne bezbedno, uključujući i video snimanje pre, za vreme i nakon susreta na Stadionu „Karađorđe“, koji počinje u nedelju u 17 časova.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...