Press / Mondo: Vojvodina: Saladin prodaje Oumarua?

Vojvodina: Saladin prodaje Oumarua?21.01.2011. 14:08

Mondo(3)
E

kipa Vojvodine mogla bi da se pojača narednih dana, jer prema tvrdnjama iz Novog Sada na probu u klub trebalo bi da dođe mladi napadač iz Etiopije Said Saladin.

Sportska štampa prenosi da bi Saladin, koji je letos boravio na probi u Partizanu, mogao da bude pravo pojačanje za Novosađane.

Oni, naime, imaju rešenje i za problem viška stranaca u timu, jer u slučaju da se Etiopljanin pokaže kao dobar, Vojvodinu bi napustio Abubakar Oumaru. Ljubimac novosadske publike, koji je tokom jeseni na 15 mečeva zabeležio pet golova, najverovatnije bi bio prodat, čime bi Novosađani dobrano napunili budžet.

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović izjavio je da je Kamerunac jedan od najboljih igrača, ali ukoliko bi neko bio spreman da plati "dva ili tri miliona evra", klub bi se svakako odrekao njegovih usluga.

Interesovanje za Oumarua navodno je pokazao srpski trener Milovan Rajevac, koji predvodi ekipu Al Ahli u Saudijskoj Arabiji.

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović izjavio je za "Sport" da za Kamerunca još uvek nije stigla nijedna zvanična ponuda.

"Za sada nismo dobili nikakvu konkretnu ponudu za Oumarua, koja bi nagovestila njegov transfer, ali kao i za nekolicinu naših igrača, mnogi se raspituju i za Abubakara, što je uobičajeno u vreme prelaznog roka. Nije isključeno da nam danas ili sutra stigne neka konkretna informacija, nikad se ne zna...", rekao je Rabrenović.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...