Press / Dnevnik: Rezultat bolji od igre

Rezultat bolji od igre28.09.2010. 08:31

Dnevnik(1)
Ž

eleli su sva tri a na kraju su morali da se pomire s jednim osvojenim bodom. Takav je rezultatski učinak Vojvodine u Lučanima (0:0) u meču s vrlodobrom ekipom Slobode Point Sevojna.

Iako je utakmica praktično igrana na neutralnom terenu, tim Zorana Milinkovića nije uspeo da nametne igru i pobedi. Izostala je pre svega kreativnost, a trka i borba nisu dovoljni za evropski izgled kome teže crveno-beli. Nije opravdanje Novosađanima za bled utisak ni činjenica da su se posmrzavali prethodnu noć u Arilju, gde su prespavali čekajući duel u Lučanima.

- Naišli smo na dobro organizovan tim. Kada se susretnu dve disciplinovane ekipe onda utakmica obično protekne na ovaj način, ne lepa za gledanje. Hteli smo tri boda, a posle dva uzastopna remija svakako da nismo zadovoljni ostvarenim. Naša ekipa je u lošem ritmu i preostaje nam da se nadamo da ćemo prevazići krizu. Izostao nam je u duelu sa Slobodom Point Sevojno završni pas i konkretnija završnica – rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Vojvodine Zoran Milinković.

Vojvodinu u sledećem kolu očekuje derbi s Partizanom. Ostaje nepoznanica hoće li se u tom duelu Milinković opredeliti za oprobani recept s dvojicom kreativaca i jakih individualaca Mariom Đurovskim i Georgijem Merebašvilijem, ili će reprizirati vezu iz Lučana s borbenim Tumbasevićem, Medojevićem i tek oporavljenim Lazetićem.

Prema do sada prikazanom, jasno je da je najbolji deo tima odbrana, da napad ne može da bude mnogo bolji od ovog kakav jeste, ali je utisak da najviše prostora u kombinovanju ima u veznom redu, gde Milinković još uvek nije pronašao idealnu kombinaciju.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić11
Ivanović8
Vukanović8
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...