Komentari

Opet ćorak08.05.2013. 23:30

  • alex clockwork orange (09.05.2013. 00:08)

    Ovo je vec previse ne mozemo vise reci ukleti jednostavno nemamo hrabrosti da se pokidamo uzmemo trofej,momci su dali sve od sebe ali to je maksimum koji mogu da ucine i treba nastaviti pruziti podrsku i u narednih nekoliko kola.Katai zasluzuje velike kritike prema odnosu kako se ponasa na terenu i ciji dres nosi,ako misli da je prerastao vojvodinu neka ode odmah ima mladica koji ce izgoreti za prvih 11.Sve u svemu velika tuga ali samo glava gore bice bolje i mancester junajted je danas izgubio ser alexa pa ce nekako preziveti i nastaviti i bez njega tako cemo i mi preci preko ovog samara i pokusati u narednoj sezoni da izgrizemo i da se priblizimo trofeju,
  • Srba (09.05.2013. 00:15)

    Nadam se i Boga molim da ce se ovolika potrosena energija obiti o glavu konacno ONOM kome treba...Da nismo ispali misevi na pocetku prvenstva sada bi sve bilo drugacije...Sto bi rekao prost narod -Tante za Kukuriku...............
  • menadzer (09.05.2013. 01:38)

    sta reci?a ne zaplakati!prvo trener nema veze sa vezom tim ocajno igra od pocetka utakmice a on ceka tek 65 min za prve izmene,brani se igra istu igru koju i vrapci na grani znaju kako nasa vosa igra,smeta mi nepozrvovanje igraca da su izginuli niko im rec ne bi rekao ovako neprimetni ajuru sto bi spiker voja nedeljkovic rekao zatim katai koji se smeje jer izlazi iz igre ruzno jako ruzno i tuzno,vranjes nije mogao da se sastavi sa loptom,alivodic najlosija partija od kad je dosao,abubakar jedna sansa ponavljam samo jedna stopostotna u prvom poluvremenu,vracam se na kataia nije se video sem kad je izvodio kornere,pavlovic kad primi loptu stekao sam utisak kao da kaze sebi i ostalima "a sta sad da radim sa njom" opet se vracam na trenera zakasnele izmene,losa i odavno procitana taktika,jedino pozitivno je bila igra,zelja i volja mladog susnjara 2 lopte je da kazemo izgubio,dve do tri sacuvao,3 odigrao tj jednu se poklonio abubakaru samo ovaj zna sto sa 7m nije opalio volej,radoji koji je po meni uz susnjara bio jedina svetla tacka blede vojvodine,velika sansa je ispustena,ko zna da li ce se i kada ce opet stvoriti ovakva sansa da nasa vosa uzme kup!!!nadam se da ce sad dobiti sansu jedan susnjar,kosovic,nastic,i ostali i dokazati sledece sezone da je ove napravljena greska time sto su sansu dobijali na kasicicu,za vosu do kraja,srdacan pozdrav
  • Buon (09.05.2013. 02:30)

    Al su se ispisali po 10 i kusur hiljada... Jagodini cestitke. Potpuno zasluzeno.
  • zapad (09.05.2013. 02:50)

    bravo srbo....mislim da jedno slovo ne treba dodati tvom komentaru...nadam se da ce se doticni spakovati sa svojom ekipom i napustiti svetinju!!!!!!!
  • NS DUNAV (09.05.2013. 04:52)

    Zasto,ali ZAASTOOOO nas ubijate,dokle vise.Ja znam da je biti navijac Vojvodine muka velika,iskusio sam to nebrojeno puta u ove moje 53 godine,ali ne mogu da shvataim da je upucen jedan udarac u okvir gola za 90 minuta igre.Tako se ne dobija ni jedna obicna utakmica,a kamoli da se osvaja trofej.Tolika podrska,toliko nade da ce konachno trofeji pocheti da stizu i u Novi Sad i sve ode u nepovrat i to na pragu stote godisnjice.Razocaran do bola !
  • Misa (09.05.2013. 06:57)

    Evo i ja kazem da je zaista tesko biti navijac Vojvodine. Ovo je zaista tezak momenat za sve u klubu i neverovatno koliko je kup uklet za nas. Setite se poraza 1:2 i 0:0 od drugoligasa Rudara u1/4 finalu i to nakon osvojene titule jesenjeg prvaka 1988 g. Pa eliminacija od takodje drugoligasa Borca iz BL 3:0 pa 1:6 u gostima u 1/4 finalu 1987/88 g.
    Ova utakmica zaokruzuje taj ciklus.
    Ja sam takodje dugogodisnji navijac Vojvodine i koliko samo teskih momenata pamtim. Da dodam i onih 1:3 od Partizana 94/95 utakmica posle koje smo ispustili vodjstvo na tabeli.
    Jednom su me na ovom sajtu kritikovali kad sam tvrdio da su 1945 g. Zvezda i Partizan bili posmatrani kao neformalni naslednici Jugoslavije i BSK, pa mi cak pisali da sam Zvezdas ili Partizanovac, ljudi verujte ja sam jedan od onih koji oka nije sklopio nocas, nakon ovog poraza!
  • bila nekad Voša (09.05.2013. 07:48)

    Pa zašto bi Vojvodina pobedila i Bata Kan-kan morao da isplati igračima premiju od mnogo evrića. Ovako je za batu bolje, njemu ostaju ti evrići, pa će da fakturiše i boravak u hotelu "Park" i još će dobiti mnogo evrića. Ovo sve važi i za prvenstvene utakmice, a zašto bi Bata za tri vezane pobede isplaćivao premije igračima, pa jednostavnije je da treću utakmicu uzastopno odigraju nerešeno ili čak i izgube i eto opet puno evrića kod Bate
    A UTAKMICE NA STATIONU "KARAĐORĐE" BATA GLEDA SA PROZORA PROSTORIJA FK "Vojvodina" I TO DO POLA OTŠKRINUTOG I TO NA NOĆNIOM UTAKMICAMA SA NAOČARIMA ZA SUNCE I SAMO MU SE MALČICE GLAVA VIDI.
  • gram program (09.05.2013. 07:54)

    Ne znam sta je Adjuru sinoc trazio na terenu. Ne motivisana igra, bleda... ne moze se graditi napad tako sto se lopta ispuca ka Abubakaru, pa ako ovaj nesto uspe, super. Ali sta sad. Jos jedna sansa, jos jedan corak... bice bolje. Samo jos nesto, sinoc je na stadionu partizana bilo oko 10000 navijaca Vojvodine. Kad je poslednji put na Karadjordju bilo 10000 Vosinih navijaca?!
  • ja (09.05.2013. 07:56)

    nadam se da ce se "veliki trener" izgubiti ali cemo se dugo secati njegove "vladavine! Psihologija mu nije jaca strana i zelim da i on oseti nepravdu na svojoj kozi, sto puta vecu i jacu nego nego momci koje je otpisao.
  • Dacha ns (09.05.2013. 10:17)

    Bato butorovicu,buturovicu kako god?KOLIKO KOSTA JOKICEVA "BOZIJA RUKA".sram vas bilo,koliko kosta kup?pratim vas 30god.i nikada al nikada niste imali muda da odigrate u odsudnom trenutku srcano za vas za nas za novi sad! Jeb...se fudbaleri manekeni..uh al bi vam reko jos sta god al necu!bicete prvaci...NIKAD
  • Шуле (09.05.2013. 11:16)

    Ишао сам на сваку утакмицу у Новом Саду.Следећи пут ћу отићи тек када господин Бутуровић више небуде део клуба па чак ни траву да му дају да залива.Навијачи, север свака Вам част.Били сте на висини задатка 10/10. Да су играчи играли само 10% од Вашег навијанја победили би са 5:0.
    Још једном северу БРАВО.
  • Dacha ns (09.05.2013. 12:35)

    Gospodo iz kluba...hoce li neko od vas izaci danas sa javnim saopstenjem i analizom utakmice ali bez onih poznatih i otrcanih fraza:"izgoreli u zelji""pritisak" itd...da ste izgoreli na terenu dosli bi sa peharom!a da !pritisak,ma daj...pritisak trpimo mi smrtnici sto smo juce izostali sa posla i gledali vas,istetovirane baletane,sta se bre desava...hoce li neko progovoriti.da ste heroji mogli ste kako stvari stoje doci i do titule i do kupa,mogli ste al niste smeli,nemate muda..ko ce vas gledati na karadjordju do kraja.SRAMOTA MISEVI.dzaja je za pet godina uzeo titulu evrope a g.tralalabutorovic...praznu pricu,lazi i uslove za rad..ah da i akademiju .mars. Cestitam jagodini
  • jebem vam mater (09.05.2013. 13:14)

    sve najgore igracima i upravi
    bato majstore vodi nas do titule
  • Milos (09.05.2013. 13:15)

    Neverovatno,ali Vosa jednostavno nema m..a za velika dela!!Navijaci dobri do kraja a onda ...!Mislite da vam nece vratiti kad dodju na Karadjordje ono paljenje stolica!?I dokle bre vise takvo ponasanje nasih navijaca uopste u Srbiji?
  • Dacha ns (09.05.2013. 14:06)

    Uh al sam besan! Ej setih se,mogao bi tralalabata da nam kaze da je kriv,recimo...tole karadzic i fss..to bi bio solidan odgovor na nemoc od sinoc a i mi "ovce"bi to razumeli...fuj mrzim retoricare poput bate...izvinte ako smo koga i uvredili.
  • Vlada (09.05.2013. 17:15)

    U čudnom limbu se nalazi Voša. Naizgled, tu je, na korak do rezultata, veličine i značaja, a u praksi, bez ikakvih značajnijih postignuća. Dve titule za 100 godina? U zemlji koja nije ni Engleska ni Italija. Iz grada koji je bio peti grad po veličini u državi, a sada drugi. Ima istoriju, ali to je istorija poraza u značajnim utakmicama i pobeda u utakmicama kojih se niko ne seća (kojih doduše, po prirodi stvari, ima znatno više). Ove druge utakmice više potvrđuju pravilo.
    U normalnim ligama, u normalnim zemljama, klub koji je par godina pri vrhu ili napravi tak "kvantni skok" i uzme neke trofeje ili se izduva i padne i prepusti tu ulogu nekom drugom, pa za deceniju dve ustane opet. To i daje draž tim ligama. A u Srbiji, Voša očito ne može do trofeja (ništa zlonamerno, pa i ja navijam za Vošu), a nema ko da je smeni na mestu "prve pratilje".
    I onda, u važnim utakmicama, ako se igra protiv blizanaca, noge se odseku jer "nema šanse" a kad se igra protiv bilo koga drugog noge se odseku jer je "imperativ pobede i silan blam ako se izgubi".
    Mrcvarenje i za klub i za navijače. Smene neumerenog precenjivanja pa potcenjivanja, pa ukrug. Prouzrokovane ovom čudnom pozicijom.
    Stvari će se promeniti na neku stranu, ili kada klub padne u zaborav i potpunu prosečnost ili kada ceo grad i cela pokrajina bude disala i živela za njega (kao npr. Dalmacija za Hajduk), a tu ne mislim samo na navijače, nego na uticajne političare, na privrednike i sponzore, na medije koji blizance veličaju a na Vojvodini "oštre objektivnost". Jer, Novi Sad nije dovoljno velik da njegova jedna trećina izgura "veličinu" kluba.
    Odužih... ne zamerite. Ovo mi je neki ventil, jer sinoć zamalo da umrem od tuge.
    U svakom slučaju, ja ostajem uz Vošu. Idemo dalje uz nadu da će se pre desiti pomeraj na bolje.
  • zapad (09.05.2013. 17:37)

    BATO ODLAZI VISE
  • grubmir (09.05.2013. 19:41)

    E pa moj Vignjevicu ne igra se finale kupa tako kako je Vosa igrala.pred utakmicu izjava "jedan potez jedna greska resice utakmicu" govori o kakvoj se taktici (kukavicluku)radi.Dobro bi bilo da pocnete da pratite kretanja u evropskom fudbalu gde se odavno igra na gol vise .A vi zabili se u misiju rupu, od 18-og min. protivnik vodi a vi ni za zivu glavu u ofanzivu,Casnije bi bilo da se izgubilo i sa dva tri gola razlike a da se pokusalo izjednaciti odn.igrati otvoreno na pobedu nego ovako kukavicki cuvati minimalan poraz!
  • Dejan Red Firm Kanada (09.05.2013. 22:34)

    Juce posle odgledane utakmice, tuga u meni da me pokida. Ipak, posle svega mogu reci da je FK Vojvodina najbolji klub na svetu celom, kakva Barsa, kakvi bakraci.
  • Nikola (10.05.2013. 09:35)

    Čak i pingvini na južnom polu vide, i to već odavno, da vignjević pojma nema ne sa fudbalom već sa bilo čime u životu. Bolje da klupa bude prazna nego da je on na njoj, jer bi šteta bila manja. Treba pritisnuti upravu da ga što pre otera. Bojkot dok ga ne oteraju.Toliko i pozdrav.
  • maksa salajka (10.05.2013. 21:44)

    presrecan sam sto sam doživeo da konačno čujem pesme o mojoj vojvodini iz 10 hiljada grla i da vidim da i mi imamo nadu za bolje sutra bar sto se navijaća tice.Oatalo, bolje da precutim
  • Yerzaat (11.05.2013. 17:36)

    http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/dzomba-premirao-jagodince-protiv-vose-127818.html
  • Džaba sve kada imamo bukvu na klupi ! (15.05.2013. 10:50)

    Vignjeviću odlazi ! Hitno mu uručiti otkaz !!!
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...