Komentari
  • DULE (17.04.2013. 20:10)

    Sve cestitke za plasman u finale uz ne bas sjajnu igru. Na zalost vec odavno imam zelju da kazem sledece: molim upravu da vise ne produzuje ugovore sa Kataijem i Supicem. Obojica nisu dostojni dresa Vojvodine. Prvi zbog evidentnog nekvaliteta i poznatog ponasanja a drugi ... nije vredan ni slova! Ko je danas i ne samo danas gledao utakmice ove sezone zna o cemu govorim. Jos jednom, svaka cast ostalima na finalu!
  • Misa (17.04.2013. 21:35)

    Vidim da Jagodina vodi, realno ako Zvezda-Partizan nisu u kombinaciji onda je logicno da finale kupa igraju 3. i 4. iz prvenstva.
    Cestitke momcima i Vignjevicu koji je konacno ovo prolece dosao do prave igre. Treba nastaviti sa pobedama u prvenstvu, onda nam kup sigurno nece izmaci!
  • zapad (17.04.2013. 21:43)

    slazem se sa Duletom......hteo sam da uskocim u teren i isamaram onog kataia....treba mu se zahvaliti i oterati ga sto dalje....a za supica vise stvarno ne znam sta bi rekao....pa ko tog coveka gura da igra???zakula je i pored dva primljena gola koja nisu njegova za dve klase bolji.
  • Zapadna Evropa (17.04.2013. 23:22)

    Treba imati strpljenja sa Kataijem, danas je imao loš dan, međutim ono što brine je što najboljeg štopera u JSL Igora Đurića držimo na klupi??!!!
  • supa (18.04.2013. 00:13)

    Katai je dobar fudbaler,samo je loš u glavu,što znači da će propasti,vuće se po drugim,trećim evropskim ligama. A Supić nije konstantan,izvukao je on nas par puta,ali treba nam golman koji će stalno braniti kako treba i igrači treba da nauče da ne vraćaju supiču loptu da je ispuca!
    I nikako mi nije jasno zašto standardni štoperski tandem nisu trajković i đurić? ubedljivo,ali ubedljivo najbolji tandem u srbiji.
  • ju (18.04.2013. 00:41)

    sta je to tacno, ali TACNO da mi napisete, Supic zgresio?govorim o vremenu unazad..sta je on kiksnuo kao golman osim onog gola protiv OFK-e kod nas idiotskog..decko brani sve vreme kako treba..samo sto ponasanje prema navijacima nije na mestu al koga briga za to kad nas je dosta puta izvukao kad smo igrali lose a on spasavao nemoguce..jednostavno ga necu voleti kao druge igrace niti ikoga mogu voleti kao Brku sto volim..imao je i taj Brka jezivih kiksova..cak i gorih od Supare i to u tezim trenutcima pa smo ga uzdizali do nebesa..i da Katai je dobar igrac al nije u formi dobroj u posledjih par utakmica..vratice se i on na dobar put

    poz za sve i naravno KUP JE NAS!!!!
  • (18.04.2013. 02:28)

    Bas smo lose odigrali danas, bas lose. Srecom OFK-a ne zna fudbal, pa smo se provukli.
    Kao da su se nasi igraci uplasili... Samo ne znam cega, sve su to prilicno iskusni igraci. Nismo mogli tri pasa da sastavimo, katastrofa!
    Fudbal su igrali samo Abu (fantastican, bez njega cemo biti obicna rupa od ekipe), Jokic (inace vise volim Traksa i Djurica, ali covek je veceras sve izbacivao sam) i donekle Radoja, svaka cast momku za gol.
    Ostali - mrka kapa, cak i standardno sigurni igraci, poput Vuleta i Djure su danas imali dosta gresaka.
    Ne kritiziram, podrzavam, samo kazem - mora to sigurnije i agresivnije, mnogo
  • NS DUNAV (18.04.2013. 05:19)

    Sto se tice igre ili bolje receno,pristupa pojedinaca prema istoj,"Imao bi' i ja stogod kaz'ti,ali necu",jer na kraju, ono chemu smo se nadali ,docekali smo.Ponovo smo u finalu i ako ga(KUP) sad ne osvojimo,onda ne znam kad ce mo.

    Jedan klub na svetu volim jaaaa......!
    Pozdrav iz Kanade !
  • milan 1981 (18.04.2013. 10:40)

    Svaka cast momcima,odigrali su hrabro,pametno.Pojedini su podbacili:Katai ne sme da masi onakve sanse jer nosi dres Vojvodine a ne nekog kluba iz zone,i nije mu prvi put da to radi,zato su ga i vratili iz Grcke.Supic dosta nesiguran,mada kakav moze da bude bio je i dobar.Djuro je bio los,nesiguran,igrao je kao bez glave.Momci koji su opravdali dres Vojvodine su:Abubakar,bio je siguran,trcao,vracao se,odbrana mu nije mogla nista.Trajkovic i Djokic su bili nepremostivi bedem za protivnicke napadace,posebno Djokic koji u odnosu na Djurica koji je bio na klupi poseduje daleko veci kvalitet u svim segmentima igre.Kapiten Vule je bio dobar,pametno odigrao do kraja,nije dozvolio da ga Batioha natera na neki nepromisljen potez,iako se videlo da ga uporno provocira,udara,pa je umesto Vuleta i on sam dobio zuti,dakle Kapiten je odigrao kapitenski.Pavlovic je takodje bio dobar,pametno odigrao.Za ostale momke takodje pahvale,bravo momci,dobri ste bili.I zamalo da zaboravim --- K U P JE NAS ---!!! .ako ne bude sada sa ovom generacijom,veliko znak pitanje kada ce biti.Srecno momci..............
  • ivana (18.04.2013. 12:10)

    Svaka cast! Kup je nas!
  • madda fakka (20.04.2013. 01:30)

    Jel moguce da je u 18:30 pocetak finala....
  • FCV (21.04.2013. 11:29)

    МИСЛИМ ДА ЋЕ СЕ ИГРАТИ ОД 20:00...
  • FKNS Detoš (21.04.2013. 22:00)

    Ko zna kada počinje finale, zavisi kada ćete doći, možda budete kasnili nekih 45 minuta...
  • FCV (23.04.2013. 23:18)

    NOVI SAD - 3. LIGA...U TOM RANGU SU VAM I NAVIJACI
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...