Komentari

Po gol i bod na Banjici04.11.2012. 15:08

  • MILJAN (04.11.2012. 19:30)

    Ovako nesto moze da napise samo neko ko nije gledao utakmicu!!!
  • Grof (04.11.2012. 20:06)

    U pravu si - nisam gledao utakmicu!
    Sve sam izmislio...I ko je dao golove, i kako su se šanse ređale, i ko je, i kako, igrao...
    U stvari - dobili smo 3:0, samo to još niko nije objavio!!!
  • MILJAN (04.11.2012. 21:04)

    Pavlovic je bio u bloku, a gde su bili stoperi i desni bek kod primljenog gola?
  • nasko (04.11.2012. 22:00)

    BRAVO PAJO! KONACNO DA TE DOCEKASMO U PRVIH 11. SAMO NAPRED. VOSA JE UZ TEBE. JOS MALO DA SE KOCKICE POKLOPE I OPET CE VOJVODINA BITI ONA STARA.
  • Peka (04.11.2012. 22:09)

    Apsolutno se slažem sa Miljanom.Ovo može da komentariše neko ko nije pratio utakmicu i ko nema veze sa fudbalom. Ovo zaista nema veze sa mozgom! Kako Vas nije sramota da iznosite nečinjenično stanje.Komentarišete situacije koje nije bilo na terenu, a sve u prilogu da naudite i stavite loš utisak Pavloviću.Zaista nije fer iz redakcije da pišete ovako nešto. Prvo, Pavlović je odlično odigrao utakmicu, a drugo nije predao (izgubio) ni jednu jedinu loptu. U više navrata je dečko spasao gol, a to naravno niko napisao nije! I gde je Luka bio celo vreme?Gde? U Pavlovićev dzep!! Strašno i jako bezobrazno!
  • Mitar (04.11.2012. 22:13)

    Stršno! Blatite Pavlovića, a ništa niste loše napisali za Stevanovića koji je odigrao za čistu nulu! Sramota za redakciju! Najveći krivci za gol Rada jesu štoperi, ako i Stevanović koji se jedva kreće po terenu!
  • maksa salajka (04.11.2012. 22:26)

    vratite kataija u elan.odmah
  • Lane (04.11.2012. 22:28)

    Negativan poen za redakciju! Kako bre možete da pišete neistine.Vi bi možda voleli da sve što ste napisali bude tačno, ali nažalost nije tako! Ljudi koji su gledali utakmicu znaju dobro ko je odigrao kako treba, a ko nije.
  • Grofica (04.11.2012. 22:31)

    Replika Grofu! Čudi me i da to nisi objavio pošto sigurno gledaš u neku kuglu pa na osnovu toga pišeš tekstove! Sramota za redakciju koja je dozvolila da pišeš neistine. Iz ovog teksta se vidi tvoja zla kob protiv Pavlovića! Ocrnio si ga brate, ali mi navijači znamo odlično kako de Paja odigrao!
  • Владика (05.11.2012. 07:39)

    Једноумље на трибини, једноумље у управи, једноумље у новинским извештајима....да ли сада то треба исто применити и према Грофу? Ако вам се не свиђа шта пише, стисните дгуме back у вашем претраживачу или идите на пропагандни сајт и уживајте поново у вашем једноумљу.
    Што је рекао св. Нил Мироточиви стигла су нам последња времена: "Друштвом ће загосподарити блуд, прељуба, мужелоштво, тајна дела, крађе и убиства.

    И у то будуће време, захваљујући сили огромнога злочинства и распуштености а уједно ће изгубити и грижу савести".

    Без гриже савести, без трунке кајања са огромним простаклуком и бахатошћу гази се оно што је преостало од Војводине.
    Уживајте, газите,пљујте,славите, отимајте али знајте на крају ће добро победити! Амин!
  • @MILJAN (05.11.2012. 08:52)

    Za Miljana i njegove klonove- To što ti pišeš može da otkuca samo čovek koji ne živi za Vojvodni već od nje parazatski živi.
  • crvenbeli (05.11.2012. 12:49)

    grof je apsolutno u pravu dokle bato više aman zaman razni škuletići pavlovići a sad i neki propali izdanak partizana iz banata milojević.zato nama naš boba ne valja a u spartaku briljira mudrinskom kažete da je za index ili kabel aon za musave da 7 od 7.otiđite u gospodskom maniru da se ne brukamo više.
  • Grba (05.11.2012. 13:57)

    Bravo za Grofa, sve je lepo receno. A za Pavlovica nisam znao da ima ovako orkestriranu podrsku, kao sto je verovatno i nema, vec je neko dokon da kuca komentare i potpisuje ih razlicitim nick-ovima.
  • zapad (05.11.2012. 14:43)

    svaka cast grofe...ja sam isto gledao utakmicu na areni,za razliku od onih koji su dobili po sendvic i gajbu piva pa isli tamo da urlaju i gledaju vise u gornji deo tribine a ne na teren.....napisao si tacno onako kako je bilo....a ti bato placaj razne plitke umove da pisu ovde bljuvotine i neistine u komentarima,ali nece ni to jos dugo kao sto rece vladika....i bolje idi proveri komentare koji ti stizu na zvanicni sajt a ne objavljuju se po tvom nalogu...cini mi se da bi imao da citas par dana bez prekida o radu uprave i pojedinih igraca.....jos jednom bravo za grofa koji voli vosu svim srcem i zeli joj sve najbolje.ko to ne prepoznaje taj ni ne voli vosu!!!!!
  • @Mitar (05.11.2012. 16:20)

    "Stršno! Blatite Pavlovića, a ništa niste loše napisali za Stevanovića koji je odigrao za čistu nulu! Sramota za redakciju! Najveći krivci za gol Rada jesu štoperi, ako i Stevanović koji se jedva kreće po terenu!"

    A Šta je ovo, Mitre junačino - čitaj text, pa onda piši (gluposti)

    "...a da na njoj, u toku svih 90’ nije seo najlošiji na terenu (Stevanović), govori o kvalitetima i idejama Vignjevića".
  • Grof (05.11.2012. 16:42)

    Svima koji su me optužili da sam pisao text koji je uperen protiv Pavlovića, moram reći da još jednom da PAŽLJIVO pročitaju sve, pa onda sednu da kuckaju...

    Elem - rekoh/mislih da Pavlović ("gde Pavlovića nema") nije do kraja ispratio akciju (to je poenta) kod centaršuta kada primismo gol (mislim da je mogao značajno agresivnije da izađe na igrača, a ne da rukama pokriva međunožje - vidi snimak na MONDU), i da je izgubio loptu u 50' koju je bez razloga predao unoge rivalu. Sve ostalo od njega beše OK.

    Što se tiće tog gola, naravno da nije jedini krivac - to nigde nisam ni pisao.

    Čudio sam se izboru Vignjevića da Paja zaigra - jer TRI MESECA je bio TREĆI levi bek, a juče odjenom PRVI. Valjda postoji neki red...

    Elem - Pajo - Ti si najbolji igrač Vojvodine i treba da igraš redovno! Jel sad OK?

    Mada kad to kaže neko ko ne poznaje i ne razume fudbal, kao što sam ja, Paji to ništa i ne znači...

    Mada nema navijača Vojvodine (ne ovi što pišu ovde), koji će Ti oprostiti Rapid i dve greška na oba meča koji su nas "koštala" naredne runde. To odmah da kažem, radi znanja i ravnanja...

    Čudi me da me nisu napali "sledbenici" Bosketa i Abua, jer sam prema njima bio značajno oštriji u textu, ali i to je svedočanstvo da 10 komentara ovde "nema veze sa mozgom" kako je dotični napisao.

    PS - @Grofice - javi se za vikend! Imam nešto da ti (po)kažem.
    PS 2 - Čoveče, kad pišeš više komentara pod različitim "imenom" izbaci ono REDAKCIJA (ako znaš neki sinonim i šta to znači u opšte) - ne mora u svakom komentaru da stoji ista reč.

    Inače - HVALA Redakciji Sajta što je pustila sve komentare, da se vidi da ovde ne vlada jednoumlje i da svako može da piše šta mu je volja, pa kako god to bilo nerazumno!!!
  • mitar (05.11.2012. 16:46)

    pre svega bravo za vignjevica,konacno vezao 3 utakmice sa jednom ekipom dao 3 gola.
  • M m I i T t A a R r (05.11.2012. 17:43)

    Pre svega bravo za Vignjevića koji ne može da pobedi nikoga i pod čijim treniranjem Vojvodina nije nikome dala dva gola na istom meču!
    Stvarno - najbolji trener u istoriji.
  • Mrki (05.11.2012. 19:55)

    Protiv Pavlovića nemam ništa, smatram da je solidan igrač za našu (bednu) ligu, ali šarlatan(i) koji pišu ove komentare podrške navedenom, prevršiše meru! Nije prvi put da ovako orkestrirano pišu (beše mi smešno), ali sad postadoše bezobrazni napadajući jednog od urednika!
    Zamolio bi da se pravi selekcija komentara, te da se ne objavljuju komentari sa potpuno nebuloznim sadržajem, kao i komentari čiji jedini cilj je provokacija. Koja je njihova vrednost? Da još više istanjuju živce!?
  • Turija (05.11.2012. 23:09)

    Ne postoji nijedan razlog da se neko ovako žestoko obruši na Grofov komentar utakmice na Banjici.Grofov izveštaj je realan, a pitanja logična.
    Ja sam još posle utakmice u Beču napisao da nije fer na koji način je Pavlović sklonjen iz tima (a isto i sada kako je vraćen).
    U nedelju je Pavlović odigrao meč ,,onako" (može on to mnogo bolje).Po mom mišljenju, nije najveći krivac za primljeni gol, iako je bio previše indolentan u reakciji, ali lopta je dosta blago i dugo putovala (skoro od autlinije) kroz naš peterac i najveći krivci za primljeni gol su prvo golman Supić, pa štoperi, i na kraju Vulićević.To je moje viđenje situacije, sa kojim se niko ne mora složiti, ali mislim da bi se morali složiti da Grofov izveštaj nije imao ni trunke namere da bilo kog našeg igrača javno prozove, niti prikrije bilo čije propuste.
    Smatram da ovakva lavinu gneva, nekih forumaša, može da prositekne samo ako se ne želi videti realnost.Ipak, nadam se da će se vraćanjem ,,filma sa Banjice" stvari namestiti na svoje mesto (kada se, na miru, saberu utisci).
  • zapad (05.11.2012. 23:43)

    siguran sam da na zvanicnom sajtu jos nema izvestaja sa te utakmice dok se stvari ne slegnu....sramota kako se vodi onaj sajt i koliko se komentari sklanjaju kako kome odgovara
  • gospodin (06.11.2012. 02:07)

    Meni jedno pet puta nisu objavili sasvim korektan, kulturan, elokventan i pismen komentar, u kome kritikujem njihov rad i iznosim argumente....
  • Firma (06.11.2012. 07:30)

    Licno mislim da treba podrzati Paju, jer se decko vratio u tim. A o tome ko je kriv za gol ili nije....dace misljenje neko relevantniji od svih nas. Mi smo tu da podrzimo nas klub u dobru i zlu.
  • Novosadjanin (06.11.2012. 11:18)

    Meni je bas drago sto se vratio Paja, decko je igrao tri godine standarno i zasluzuje da opet bude deo tima. Napred Voso!!!!!!!!!!!!
  • zapad (06.11.2012. 15:22)

    Firma??? jel su ti koji ce dati strucno misljenje o Paji mozda veliki strucnjak Pantelic,mozda Rabren ili jos veci strucnjak ofanzive Vignjevic????
  • mitar (06.11.2012. 16:14)

    vignjevic katastrofa.
    17 utakmica za redom 1pobeda 9neresenih 5poraza gol razlika 8:23.
    toliko o njegovoj taktici a pre svega znanju.rad,hajduk,vojvodina....
    e sada je bilo dosta idi sto pre i povedi tvoga pantelica u bgd
    tamo radite za koga god hocete.
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Radulović18
Vukanović17
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Čumić12
Zady Sery9
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...