Komentari
  • ZI (13.09.2009. 22:56)

    Mozete i bolje,cestitke za zalaganje na terenu.
  • Sima (13.09.2009. 23:45)

    Vrlo slaba predstava Voshinih prvotimaca. Ocito je da dve nedelje pauze nisu iskoriscene na pravi nacin. Moze se primetiti da kuburimo sa igrackim kadrom na pojedinim pozicijama, kao i da u gotovo svim linijama dosta toga skripi. Smederevo je bilo prvi jaci tim sa kojim igramo (tri prva protivnika vodice zestoku borbu za opstanak) i vec tu se pokazala nasa poprilicna nemoc. Da ne bi penala, ostadosmo mi praznih saka. Na kraju, necu da hvalim borbenost i zalaganje nasih igraca-to se valjda podrazumeva, pored tolike plate, podrske koju imaju i rejtinga kluba za koji igraju. Cestitam Smederevcima na pametnoj i mudroj igri.
  • Limanfkv (14.09.2009. 17:47)

    Ovo je divota citati! Svaka cast grofe.
  • slaninarski duh (14.09.2009. 20:33)

    Grofe kao i uvek odlican izvestaj.
    Retko gde, a slobodno cu reci i, nigde se ovakvo nesto ne moze procitati. Zato SVAKA CAST.

    A nasoj Vosi, mozemo samo da pozelimo mnogo srece. Stepiju da se dobro razmisli sta i kako i kome daje sansu da igra. Jer mnoge igrace cemo pogubiti, ako uvek jedni te isti moraju da budu u prvoj postavi.Zagrizi i pruzi sansu malom Medi da igra vec na jna. Ne moze on nista gore odigrati od Tumbe protiv Smedereva.
  • Pravdoljub (15.09.2009. 12:24)

    Samo cu reci Grof. Hvala na detaljnom i duhovtiom izvestaju. Kao da sam bio na tekmi.
  • Despot SD (15.09.2009. 13:52)

    Moram da priznam da sam odusevljen bodom protiv Vas...Cestitke za vase navijace! Samo gurajte napred, nema veze...kiksirace i Partizan I Zvezda (nadam se vec u sledecem kolu)...i izvucite pouke iz ovog meca i bice bolje!
    P.S. Volim Smederevo, ali i Vojvodinu
  • Aleksandar (15.09.2009. 17:18)

    Sve nam zavisi, kako cemo igrati sad sa Partizanom i Crvenom Zvezdom (koja dolazi odmah posle Partizana). Ne daj boze ako izgubimo od Partizana u Beogradu, pa zatim od Zvezde u Novom Sadu, Vosa komotno moze da se pomiri sa trecim mestom na tabeli. Od ova dva predstojeca kola, zavisi da li ce Vojvodina nastojati da tezi ka samom vrhu tabele ili ne. Znam, da i Partizan i Crvena Zvezda moraju jos jednom da kiksnu, ali mora i Vojvodina. To je veoma tesko nadoknaditi bodove za glavnim rivalima.
    P.S Bilo bi jako lepo kad bi ove godine Vojvodina osvojila duplu krunu. Ili bar nesto od ta dva takmicenja.
    Pozdrav iz Novog Sada
  • sava.b (15.09.2009. 20:16)

    Ofk Beograd-nerešeno,Partizan-nerešeno,Vojvodina-nerešeno ?
    Nešto mi.......? Da li je to već počelo da se vraćaju dugovi,od prošle sezone?
    Ali brine me,her Stepi.Vidi se ko su mu ljubimci i neće ih menjati,iako su daleko od forme.Klupa nam deluje,mnogo jače.
    Svaka njegova izjava u vezi Aleksića,je negativna.Ako je to njegov način motivacije,dečka od 19 god.,onda ja tu ništa ne razumem.
    Jeste,ja sam jedan od kibicera sa Zapada,kako piše S.Savić u "Dnevniku",a ispada da mi bolje vidimo neke stvari sa tribine,nego on sa klupe.Pet minuta pre gola,vikali smo mu da pravi izmenu,i ništa.Kada smo primili gol,odmah je ubacio Aleksića,koji je razdrmao odbranu Smedereva,asistirao Stojki za gol,a ovaj ga sad kritikuje.
    Mrđa i Stjepanović,mogu da igraju slabo,i on ih neće menjati,dok neki "naši klinci", sede na klupi,i kada uđu odigraju dobro.Takvim odnosom,Stepanović već polako gubi svoj kredibilitet.Kod navijača ali i kod igrača.
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...