Komentari

Novi neuspeh Novosađana07.04.2012. 20:35

  • NS DUNAV (07.04.2012. 22:24)

    U 52-goj godini zivota i 45 godina od moje prve posete Karadjordju,doziveo sam da pratim nasramotniji period mog voljenog kluba . Zamolio bih "gospodina" Vukicevica da se vrati na pasnjak odakle je dosao,da pokaze svoje "chojstvo",(to bi valda trebalo da znachi ljudskost),uruchi neopozivu ostavku i vrati se tamo gde je frizura koja ga "krasi" i dalje u modi . Sad ce se opet javiti neki koji ce kazati da trener nije kriv,pustimo ga da zavrsi posao , kup je to sto zelimo da osvojimo itd.Gospodo ,za mene je on "odradio" posao.Dosli smo u situaciju da nam se Srbija smeje i da nas niko ne shvata za ozbiljnog protivnika, a sto se tice Kupa,ja Vosu VOLEM i bez njega, a sa ovakvim trenerom i igrom ,bilo bi me sramota da ga osvojimo !

    Jedan klub na svetu volim ja .........!

    Pozdrav iz Kanade !
  • mario (07.04.2012. 23:01)

    JEDNA STVAR MI NIKAKO NIJE JASNA.
    KAKO U KLUBU MISLE DA OSVOJIMO KUP SA GUBITNIČKIM MENTALITETOM.
    OVI NAŠI ''IGRAČI'' NE VREDE NIŠTA, TRENER JOŠ MANJE, A PREDSEDNIK I UPRAVA KAO DA NISU SVESNI, KAO DA SU OPIJENI, SAMO GURAJU SVOJE.
    ISKRENO MISLIM DA BI ZA NAS BILO NAJBOLJE DA U SREDU ISPADNEMO OD BORCA I DA ODUSTANEMO OD ORGANIZACIJE FINALA, DA U FINALU NE DOŽIVIMO KATASTROFU USRED NOVOG SADA NA NAŠEM TERENU, JER SU VEČITI U OVOM TRENUTKU ZA KLASU VIŠE OD NAS I U POBEDNIČKOM SU RITMU, A MI SAMO PADAMO IZ DANA U DAN, A TOME SE NE VIDI KRAJ SA OVIM TRENEROM.
    SAMO MI JOŠ TO TREBA DA GROBARI ILI CIGANI SLAVE PO NOVOM SADU.
  • sharp (07.04.2012. 23:07)

    nadam se da je skrivanje iza zavere, sudija, nepravdi itd daleko iza nas i mislim da je trenutak nazvati stvari pravim imenom.Ovo sto gledamo je katastrofa i nisam siguran da ce to biti dovoljno protiv Borca.Ako se neka unutrasnja rezerva ne generise iz katastrofalne situacije plasim se najvece blamaze u istoriji kluba.
  • Alexandar (07.04.2012. 23:11)

    Ne bi trebalo da napusti pred samo polufinale sa Borcem, jer su se navikli na njega..
    Nista ovde ne valja.. :((
  • qq (08.04.2012. 07:16)

    manite se partiza na toj smo utakmici OČITO POKRADENI I ZA TO SE U NORMALNIM DRŽAVAMA ODGOVARA A SVE OSTALO JE DEJANOVA SRAMOTA I U SVAKOM SLUČAJU DA‚JE GOSPODIN OTIŠAO BI UZ IZVINJENJE TAKO SE RADI U NORMALNIM DRŽAVAMA
  • KNIN (08.04.2012. 08:10)

    Posle svega vidjenog, mogu samo da kazem da sam postavo navijac Vojvodine. Vojvodina je jedini pravi narodski klub u ovoj zemlji.
  • goran cenejac (08.04.2012. 08:12)

    Sto se tice trenera,on je igrao s onim timom koji je imao,u ovom trenutku bolje nemamo,lose odradjen prelazni rok,prodati najbolji igraci,koji su nosili ekipu,dovedene zvezde igraju sa pola gasa itd.Ocajna igra,gol je za nas misaona imenica,tesko cemo u finale a i da odemo sta cemo tamo.
  • FKV (08.04.2012. 08:12)

    Nikad nikome izvini! Dejane, pakuj kofere!
  • salajka (08.04.2012. 09:03)

    nema veze sto vosa nema veze...... :)
  • Milos (08.04.2012. 09:16)

    Ttebalo je dobrim rezultaima docekati polufinale kupa. Ovako ispadamo sigurno. I bolje da ispadnemo a ne da Partizan i Zvezda posle slave pobedu u Novom Sadu.Dejane odlazi!
  • JAVI SE ZAPAD (08.04.2012. 11:21)

    Nemam snage !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vuk NS (08.04.2012. 11:58)

    Dejana - molim te idi!
    Evo kleknuću, ako treba!!!
  • BANDO NAPOLJE iz Vose!!! (08.04.2012. 16:47)

    Uprava, predsednik i trener NAPOLJE!!!!!
    Ovo je sramota da veca ne moze ni biti, trener pod HITNO da se smeni, vratiti Milinkovica ili Marica-Dzimija na mesto trenera.

    P.S. Toliko sam ogorcen da sam lose napisao prethodni komentar, pa sam morao ispraviti...
  • Stari navijači Voše (08.04.2012. 17:21)

    Gospodine Vukićeviću,

    Ima jedna greška koja se stalno ponavlja a to je da stavljate Moreiru napred iako je on u Partizanu uglavnom imao DEFANZIVNE ZADATKE za razliku od Apije koji je uvek imao OFANZIVNE ZADATKE (POGLEDAJTE NA YOUTUBE kada je igrao za FENERBAHČE i JUVENTUS), bio je uvek u fazi napada i davao je dosta golova pokazujući da ima izuzetno JAK ŠUT a pored toga ume da da gol i glavom!

    Ne želimo da vam se mešamo u struku ali smatramo da bi ovaj JEDNOSTAVAN POSTUPAK PROMENE MESTA U TIMU MOREIRE I APIJE povećao efikasnost celog tima.

    Pozdrav od vernih navijača Voše
  • Javi se Zapad (08.04.2012. 20:21)

    Poštovani članovi Upravnog odbora i predsedniče,molim Vas da nama navijačima,koji se mnogo jedimo,zbog naše očajne igre,dostavite dogovor koji ste postigli,sa merodavnim ljudima u našem fudbalu,koliko još bodova moramo da damo u prvenstvu, i kojim sve klubovima,da bi nama pripao KUP.Sve je postalo,toliko jadno i bedno,da imam utisak da nama,napaćenim navijačima, taj (pivarski) KUP,ništa ne znači.Onu fantastičnu energiju,u prošlogodišnjem finalu KUP-a,bacili ste niz Dunav.
    Ja moj klub volim, i bez osvojenog KUP-a.Toliko smo se,kao klub zahvaljujući Vašim vođenjem,izblamirali u fudbalskoj javnosti,u drugom delu ove sezone,da me je BLAM I SRAMOTA. Izblamiran je klub,navijači i grad Novi Sad.
    Znam da su to pojmovi,koji Vas ne dotiču,u Vašem poimanju fudbala kao isplativog biznisa,i zato neka se finale Kup-a igra,samo za Vas iz lože.
    Meni takav KUP,kao navijaču,nije potreban.
  • FCV (08.04.2012. 23:29)

    LOSE,SLABO ALI NEMA VEZE OVO JE SAMO PRIPREMA ZA ONO STO SLEDI!!! U SREDU SVI NA UTAKMICU JER KUP JE NAŠ!!!!!!!
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...