Komentari
  • gram program (24.03.2012. 18:02)

    Vec godinama se patimo sa trenerima. Ili nam dodje neki balvan kao sto je Bekvalac i njemu slicni, ili nam odlican trener ode posle pola godine...
  • I opet sve isto! (24.03.2012. 18:09)

    Tako treba da se sve analizira! Teško je otkinuta su nam 3 boda iako smo više napadali! Ali, niji samo Vukićevićeva greška. Slabo odrađen prelazni rok je glavni razlog zbog kojeg bi i sportski direktor Pantelić i tehniko Rabrenović treba sa njim u paketu da napuste FC Vujadin Boškov! Smena trenera nećće samo po sebi ništa rešiti, menjamo trenere K'O ČARAPE, fali nam sistem!
  • Žonky (24.03.2012. 18:11)

    Šta reći ovo je propast.Ja sam navikao na ovo godinama ali kako ja da moju decu naučim da vole Vošu kada oni ništa ama baš ništa ne pokazuju na terenu.VOŠO ovakva igra neće osvojiti kup a još manje da će mo se naći u evropi.Vratite Zokija i pustite mlade da trče i eto rezultata.Pozdrav sa detelinare za sve Firmaše i ljubitelje kluba.
  • jupiii (24.03.2012. 18:21)

    uzeo bih slobodu da kazem samo ovo: KATASTROFA,jako dugo igramo ovu igru bez IGRE!
  • ns (24.03.2012. 18:24)

    ne znam sta da kazem. igracima svaka cast na trudu i zelji ali nula za ideju... jako mi je krivo sto eto sad sve ovo ovako ispada i sto moram da trpim udbaske pitanja pocevsi sa onim "sta to bi?", "kako igrala Vosa?",... i to sve sa jednim ogromnim zadovoljstvom... krivo mi sto sam zaista mislio da je Vukicevic sposoban da napravi tim koji ce otvoriti novu stranicu u dugogodisnjoj monotonoj, izvestacenoj JSL... ja i nisam toliko ne zadovoljan ovim porazom, jbg moras nekad i izgubiti. pitam se sta bi bilo da je uslo samo pola od onog sto smo sutirali, niko ne bi toliko pljuvao nego bi bilo skoro CIRIBU CIRIBA... meni smeta jedino to sto smo mi za sest utakmica dali 2 gola, i isto toliko primili. iskreno...onaj njihov gol je bio user
  • DraganNS (24.03.2012. 18:28)

    PAZI !!! ovo ću napisati velikim slovima: DA VIDIM HOĆE LI SAD FK VOJVODINA IMATI OBRAZA DA NAPLAĆUJE ULAZNICE AKO HOĆE DA IH GLEDAJU !!! SRAMOTA OD IGRE,SPRDAJU SE SA UGLEDOM KLUBA,A NAMA NAVIJAČIMA ŠAMAR ZA ŠAMAROM :(
  • dj (24.03.2012. 18:32)

    Ljudi moji ovo je isti trener sa kojim smo dobili ofk 2:0 , igraci su problem , tj bolje reci uprava , prodali su medu i merebu mozda 2 najbolja igraca pored abua , prodali branu ilica koji je car za ovog bangavog skuletica . AKO CETE VEC MENJATI TRENERA , ONDA VRATITE MILINKOVICA !!!!!!!! NIKOG DRUGOG !!!!!!!!
  • Alexandar (24.03.2012. 19:23)

    Apsolutno se neslazem sa autorom ovog teksta!
    1. Ne igramo kao i prosle godine, jer su nam otisli Medojevic i Merebasvili!
    2. Ako nam sad' ode Dejan Vukicevic, nema nam spasa, odnosno sad' je ovo najgori trenutak da on ode..
    3. Treba da ode iz kluba Apija, kao i Moreira, a ne Dejan Vukicevic!
    4. Treba kriviti Miodraga Pantelica za prelazni rok.
    5. Uostalom koga dovesti? (verujte mi da nam ni Zoran Milinkovic ne bi pomogao)
    6. Nemamo sponzora, nemamo neki budzet, imamo dosta stare igrace, koji ne sluze nicemu! Dejan Vukicevic nije sigurno rekao da treba izgubiti 1-0.
    7. Ostaviti ga do kraja sezone, pa videti..
    8. Zivo me zanima kako ni jedan trener ne moze da uspe u Vojvodini?? Pa upravo zbog toga - nema pare, ni igrace!
    9. Kako smo samo Dejana hvalili kada je pobedio C.zvezdu ili za dobru igru protiv Partizana! Ne mozemo biti takvi, nije on kriv sto klub nema para, i mora da prodaje igrace da bi preziveo, uostalom, on je rekao da Medojevic MORA da ostane, kao i Merebasvili!
  • Liman (24.03.2012. 19:29)

    Bila bi ludost promeniti trenera dve nedelje pred meč sa Borcem. Pitanje koga bi dobili u sred sezone. Ono što je potrebno jeste da ovi iz uprave već sada počnu da traže profil trenera koji bi bio sposoban da od sledeće sezone integriše što više omladinaca u prvi tim....i da, kada je dobra trener u pitanju, ne treba štedeti novac. Bolje dobar trener nego ko zna kakva igračka imena.
  • Ptica (24.03.2012. 19:35)

    Nije trener kriv! Manjak igraca, pridosli igraci nisu ni blizu onoga sto se od njih ocekuje. Danas nismo imali srece kao i u Cacku, samo sto smo ovoga puta dobili gol. Nije to toliko lose kao sto izgleda. Ideja na terenu izostaje, to je evidentno, ali sta da se radi. Druge igrace nemamo!
  • nenad (24.03.2012. 19:42)

    Milovan Rajevac,Mirosalav Djukic,Slavoljub Muslin,Lotar Mateus,Vladimir Petrovic
  • jj (24.03.2012. 19:56)

    Ovo je najbolji trener koji je radio u Vojvodini. Nije on kriv sto je klub prodao najbolje igrace, ne pita se on tu nista. Sjajan je takticar, ali tim je prosecan i to je istina, pa nije trener kriv sto igraci promasuju zicere, bolje napadace nemamo. Sa njim je Vosa izgubila samo 2 meca, coveka treba pustiti da radi.
  • Abu (24.03.2012. 20:28)

    Mnogo smo losi! Slazem se sa svima koji su ljuti pa necu ponavljati.
    Ovde se licitira ko treba da ode, pa evo ako se neko pronadje:
    1. Onaj koji nema taktiku i koji ne moze da od ovakvih igraca napravi ekipu.
    2. Onaj koji dovodi pojacanja (ne internacionalna) koja nemaju kvalitet vise da bi unapredili igru.
    3. Onaj koji na terenu igra na svim pozicija kao da je vaterpolista.
    4. Onaj koji nema viziju.

    Tesko je kada nas zajebavaju po svim medijima ali smo sami krivi.
    Napred Vojvodina!
  • paori fkv (24.03.2012. 20:34)

    Sramota je napadati ovog coveka, pogotovo na ovakav nacin!
    Ko nas je izvukao posle Ridjeg?!
    Ko je razvalio zvezdanu poslednje kolo jesenjeg dela, da je sve prstalo?!
    Veliki minus od mene za autora teksta!

    Ako treba da krivite nekog, krivite elokventnog nam sportskog direktora za katastrofalan prelazni rok!

    Da li vi shvatate da mi imamo takvu rupu u veznom redu, da imam utisak da igramo gore nego tokom onih nesretnih godina kada smo se za opstanak borili?! Cak i tada, kada smo delili neke bodove na izvol'te, imao sam neki utisak da postoji lucidnost u veznom redu, da znaju sta ce sa loptom, a sada ne da nema ideje, nego uzas...
  • bukivosha (24.03.2012. 21:25)

    podrska vukicevicu!!
  • Ptica (24.03.2012. 21:41)

    Autora inace treba da je sramota za ovako nesto. Bolje da odu ti sto ga placaju da pise ovakvo smece! SRAMOTA!
  • Petar (24.03.2012. 21:52)

    Nisam registrovan na forumu ali zelim da kazem par stvari.Ovo je daleko od tima iz jesenjeg dela i po igracima i po igri. Hteo neko da prizna ili ne -otisla su tri kljucna igraca. Trener je kriv ali njegova krivica je mnogo manja nego uprave kluba koja je prodala te igrace ali sa obzirom u kakvoj drzavi zivimo sve mi je jasno i shvatam takav potez. Dovedeni su ili vraceni tri dobra igraca ali to jos nije kako treba i realno jos se ne moze ocekivati neka leprsava igra. Treba vremena da se tim uigra. Zbog toga Vukicevicu pruziti sansu do kraja sezone.
  • Milan (24.03.2012. 21:53)

    Krivicu da podele trener i sportski direktor,tj.uprava.
    Trener da uvede red kod ekipe a ne da radi ko sta hoce,ovo se ne odnosi na odbranu,tj.zadnju cetvorku na celu sa kapitenom.Ne mogu ta cetiri igraca da mu vode tim.
    Pitao bih trenera gde mu je mozak da postavi Vulicevica umesto Trajkovica da cuva igraca od dva metra,kapiten ga je opet koliko toliko dobro cuvao,ali je tim potezom unistio njegove dobre prodore po desnoj strani i mozda jednu od sansi da se postigne gol?!Zasto taj trener ne daje Vulicevicu da izvodi slobodne udarce i duge lopte posle prekida,kada se vidi da decko daje dobre duge lopte sa pozicije beka,on daje Moreiri koji juce dosao sa odmora i jos uci da trci.A potom prebacio Abubakara na desnu stranu i unistio jos jednu sansu za gol.A to sto je trebao da zameni Moreiru jos pre tri utakmice i dokle ce vise da bruka dres Vojvodine to bolje da ne komentarisem!!
    Uprava da skloni sto pre Moreiru,da se ne oslanja previse na Apiju,Katajia jer je ocigledno da nisu ni p... od pojacanja!!
  • NS DUNAV (24.03.2012. 21:58)

    Ljudi,ja vise ne znam sta da mislim .Chitam vase komentare ,jedni kazu ovo, drugi ono.Po meni,nije li tu trener da pred pochetak sezone kaze:"na osnovu moje koncepcije igre i rezultata koji se od nas ochekuju,potrebni su mi takvi i takvi fudbaleri".Sprtski direktor je tu da uz dogovor s trenerom to realizuje ,na najbolji moguci nachin,a uprava(Bata)da se s time slozi ,a ako ne ,da se obrazlozi zbog chega to nije moguce.Znaci, koordinacija na svim nivoima,ako toga nije bilo ,e onda su krivi SVI !

    Jedan klub na svetu volim ja.......!

    Pozdrav iz Kanade !
  • paolo (24.03.2012. 22:01)

    Da li ovo komentare kuca sam lazni Ferguson?
    Covek kojem je najveci profesionalni uspeh sto je obrukao crne u Zagrebu?
    Kakav crni takticar, ljudi?
    On je NEDOSTOJAN kluba koji vodi!
    Napolje!!!
  • slaninar (24.03.2012. 22:14)

    A glavnog i ne pomenuste. Gde je vrhovni u ovoj priči?
  • Stexman (24.03.2012. 22:46)

    Prvo, Apija je vec koju utakmicu najbolji pojedinac, ali to ocigledno nekim strucnjacima nije jasno. Covek ne igra u svom najboljem izdanju ali je za ove nase pacere izmislio fudbal. On jednostavno nema sa kim da igra u ovoj Vojvodini. Pa ne moze covek sam, konstantno se vraca nazad po loptu(osim ako je stoperi ne zveknu u macinu napred), uposljava brzo saigrace. Pa sta vi hocete od zadnjeg veznog? Meda nije ni upola ovako radio kao Apija, nemoj da ste smesni. Ali nas strucnjak na klupi, najefikasnijeg igraca pomeri sa njegovog prirodnog mesta da bi namestio Bojovica i Skuletica. Pomeri Vuleta sa beka na stopera, tako da nemamo ni stopera ni beka. Ubaci Smiljanica koji bi trebao da je bek na krilo, a Bosketa koji je krilo na beka?
    Pa dobro jel to normalno? Jel to po vama najbolji trener? I ne da je pravo vreme za smenu nego sad ili nikad. Sta treba, da ispadnemo iz kupa pa onda da ga oteramo? Onda slobodno moze da ostane do kraja mandata! Cemu onda promene.
    Vukicevicu ODLAZI !!!
  • maksa salajka (24.03.2012. 22:47)

    Ista meta isto odstojanje
    A J D E PANTO DA SE RAZILAZMOŽ
    DEJO ,OD KADA ZVACES ZVAKU, SVE JE OTISLO U K......
    OD VAS 11 NA TERENU , DVOJICA ILI TROJICA NAVIJAJU SRCEM ZA VOSU.
    ZA JEDNOG SAM SIGURAN. A B U SRBINEEEEE
  • besan ker (24.03.2012. 23:18)

    Hit the road Jack, and don't you come back,
    no more, no more, no more, no more...

    P.S. Povedi i svog poslodavca, istim vozom idete, tj. ista vam je destinacija ;-)
  • Mika (24.03.2012. 23:22)

    Dejan treba da ostane i dovrši posao. On je dobar trener. Ekipa će zaigrati kad bude najviše trebalo. Mora neka utakmica i da se izgubi nije tragedija.

    Vojvodina jedna jedina.

    pp iz Supetra
  • LIMAN (25.03.2012. 00:52)

    Igra je blago receno ocajna.Momci jednostavno nemaju ideju sve nekako ide na silu i samo guramo napred i bunarimo na abua kad je kriza. Tako se ne igra fudbal zna se da bi dao gol moras da drzis loptu da kroz pas gradis igru a to je bas ono sto ne radimo.Iskreno mislio sam da Vukicevic moze da uradi nesto ali mislim da je dovoljno sposobnosti pokazao i da mu je vreme za prijateljski rastanak.Ne vidim neku dobru zamenu za njega trenutno ali mislim da bi bombe kao resenja bili Sinisa ili Rajevac. Ako ovako nastavimo dobre su sanse da se u nasem gradu u maju igraju blizanci i cacani!
  • Realno.. (25.03.2012. 00:55)

    Marketing, koji je kako tako i uz veliku muku počeo da radi, uništiće i pre vremena ovakva igra.... Živeli!
  • slobo (25.03.2012. 05:53)

    Najbolje rijesenje vladimir petrovic pizon za trenera
  • Javi se zapad (25.03.2012. 08:02)

    Autor teksta,očigledno nešto zna,što mi ne znamo,a mi komentarišemo.
    Zato mu je,takav i naslov teksta.
    Fudbal se sastoji,od kupovine i prodaje,ne samo igrača nego i utakmica.Od pojave kladionica,sve se u sportu promenilo.Ako klub nije uspeo da zaradi za život kluba,prodajom igrača,nadoknadiće na kladionicama,nameštenim utakmicama.I tako, u krug.
    Kada se analiziraju rezultati,ovog kola,sve se lepo vidi.Kakav nam je fudbal,čudi me da nam UEFA i FIFA već nije zabranila,da ga igramo.
    Sve je već dogovoreno,ko je šampion,ko će biti 2-3-4 na tabeli,ko osvaja KUP.Pa zna se da će klub iz Prve lige.koji je trenutno na sredini tabele,i zaostaje 12 bodova ,ući u Super ligu.
    A Vi navijači,volite Vaš klub,dolazite na utakmice,plaćajte ulaznice,to Vam je jedino preostalo. A za renome Vašeg kluba,lepota igre i ostalo ,do čega Vam je stalo,nije Vaša briga,i ne pitate se uostalom.
    Ostaje Vam da se,samo Vi sramotite i jedite,zbog loše igre i rezultata Vašeg voljenog kluba,a ne onaj ko treba:trener,igrači,sportski direktor,generalni sekretar i naravno Džej....
    Zato, bez sekiracije. Kup je naš,ali zato moraš da daš bodove, tamo kome trebaju,i da budeš poslušan.
    Prema tome,nije ovaj čovek ništa kriv.On samo poslušno, radi svoj posao,zato je i postavljen na to mesto.
  • goran cenejac (25.03.2012. 08:10)

    Bio sam na utaknici,gledao sa zapada,onako mirno posto je bio prazan,cestitam nasim navijacima koji su navijali za deset,bodre tim koga pobede klinci iz OFKE,onako sa pola gasa,takve vedete,visokog glasa kao sto su Apija i Moreira,sramota.Kad uporedim naseg MEDU i Apiju,dodje mi da placem,ljudi pa taj Apija strasni,najvece pojacanje Srpskog fudbala,nije napravio niti jedan klizeci odkad je u Vosi,Moreira je u najmanju ruku smesan,sa tugom i setom se setim MEREBE,i onda neko kaze,kriv trener,jeste ali zato sto ih stavi u tim,a da ih ne stavi opet bi bio kriv,onda bi mi rekli da je zato sto njih dvoje ne igra itd.Po meni nije kriv,u ekipu odmah i pothitno,POLETANOVICA,MELEGA I OSTALU VOSINU DECU,pa nek i gube do kraja sezone,sledece sigurno nece,jer oni blizance gaze vec godinama.NABEDJENE ZVEZDE KOJE NE VREDE NISTA MARS IZ NASE SVETINJE,HOCEMO NASU DECU,TALENTE KOJI DOLAZE.
  • veljko (25.03.2012. 08:45)

    pantelić i vukčević da idu u paketu i moreira
  • Milan Ilic (25.03.2012. 08:49)

    Kako se moze ocekivati nesto, kad doticni sef struke bdije svaku noc po kafanama i vija novosadske mackice, sramotno je njegovo ponasanje!
  • Petar FcV (25.03.2012. 09:41)

    Ljudi moji.. Pa zar ne vidite da je trener UZASNO tvrdoglav i da namerno tera po svome logiku dugih lopti koje NE PROLAZE U NASOJ BUNKER LIGI! Nema tu energiju da prenese na igrace da oni zaigraju punom snagom, a imamo da se ne lazemo odlican tim. Moreira je strasno podbacio ali za Apiju niko ne sme nista da kaze! Apija je jedno od naj pojacanja do sada jer ako pratite tekmu videcete da on ZADNJI vezni kreira sve napade, zaustavlja protivnike i ima preko 85% tacnih paseva. Prosle godine ste tako napadali Branu, i branio sam ga jer se sada vide rupe u napadu i kilu kad ga nema. Sada branim Apiju jer je lik klasa, a manekencici koji nece da se otkrivaju i sto nema kome covek da doda loptu to nije njegova krivica. Zalaganje na terenu 0, a treneru za tvrdoglavost i uporonost u suntavilu -1. Kad se trgnu, i kad krenu ko ose da oblecu protivnike bice to dobro, jer verujem da smo najjaca ekipa u drzavi, a do tada bodrimo, malo se nerviramo i to je to.
  • miki (25.03.2012. 09:42)

    za rezultate,najvecu odgovornost snosi trener.treba traziti resenje ko je njega doveo,ko ima uticaj na njega i ko upravlja igraciima.BUTOROVIC pravi celu spletku iza ledja...
  • nemanja (25.03.2012. 09:55)

    Bata,KAN je najveci krivac za situaciju u VOSI,on je doveo APIJU zbog marketiinga iako je znao da je on fudbalski invalid.BATO odlazi...
  • Vosa_Tulip (25.03.2012. 11:04)

    Voša mora uvek da igra sa dva playa - prednja vezna. Onda je nebitno da li će u timu biti 1 ili 3 špica. Znači, treba da igraju zajedno i Mereba i Moreira i da se dovede još jedan treći, da uskoči ako je neko od ove dvojice suspendovan. Takav sistem igre treba da uvedeno od omladinske škole, preko prvog tima, pa za vek vekova.
  • Fkv (25.03.2012. 11:34)

    Sad tek vidim koliko znaci mojsov u ekipii
  • Mg (25.03.2012. 11:36)

    Svaka cast za tekst! Svaka vam je ko Njegoseva.
  • slaninar liman (25.03.2012. 19:57)

    ljudi da li ste vi normalni?prodali smo i prodajemo sve igrace na prve ponude a vi hocete nesto od trenera.da li se secate da smo jednu istu ekipu furali cele sezone?ja stvarno ne znam sta vi komentarisete i mislite i zivimo li u istom svetu.uprava napolje i kraj.neka dodje neko ko iskreno voli vojvodinu.
  • Aleks (29.03.2012. 21:01)

    po kozna koji put ponovljeno MEDA i LJUBINKOVIĆ su bili tandem snova sa njima smo jesenas zadnjih 5 kola odigrali MOĆNO, nadoknadili bi Merebino odsustvo ali sredina je bila njihova kreacija i tada su proigrali Abu , stevke i ostali. Prozivali su ga a sada se vidi da nedostaju njegovi golovi i biće prvi strelac iako je odigrao samo polusezonu BRANA.
  • Slannnica (30.03.2012. 22:27)

    Ovo je sramota za administratora site da napise ili da dozvoli ovakav tekst da se pojavi na site.Gledao sam sve utakmice ove sezone i mogu reci da ni za jedan mec nije kriv sem zadnjeg protiv ofke.Prvih nekoliko meceva nije imao puno izbora zbog zutih, povreda, kratke klupe itd.Jedino sta mu zameram je to sto je protiv ofke stavio abua i skuletica na krila a bojovica za spica.To nema smilsla raditi pored kataja na levom i stevanovica na desnom boku i naravno abua kao glavnog spica.On bi trebao da naprvim tandem moreira i abu kao sto je partizan imao moreira dijara,a to znaci lopte u prostor sa puno trcanja.Ja nisam za promenu trenera jer imamo igru ali nemamo zavrsni pas za sta on nije kriv.Ne moze on da doda loptu spicu ili da da gol umesto spica .Mora mnogo bolje da rade skauti,sportski direktor i ljudi vezani za dovodjenje pojacanja da bi trener imao sa cime da radi. PODRSKA TRENERU VOSAAA!!
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...