Komentari
  • zlatan (02.02.2012. 13:50)

    bravo za Vosu, odlicno pojacanje i dobar marketing za srpski fudbal.

    sad jos Melegu dati sansu i liga evropa je blizu.
  • Kovilj (02.02.2012. 14:47)

    Steva je nash! Da li ce se ova vest naci u medjima sa nacionalnim frekvencijama jer Moreira juce nije izazvao paznju. Kako ih boli, pa to je neverovatno! Kup je nash!
  • VOSA_ZAUVEK!!! (02.02.2012. 17:56)

    AA U!...... :D Ovo je totalno neverovatno :) ne mogu da opisem kako se osecam. Dobro dosao Apija, zelim ti da nase zelje pretvoris u stvarnost i da uzivas kao nigde do sada, u nasem najdrazem nam dresu :)) SVAKA CAST!!! APIJA, MOREIRA, !!ABUBAKAR!!

    TRAJKOVIC, BOJOVIC, VULICEVIC, PAVLOVIC, STEVANOVIC,... I SVI OSTALIIII. Svi su podjednako bitni za osvajanja i pomeranje bubrega blizancima. Sve ih volim i drago mi je sto su bas ovi momci ti koji trenutno imaju sansu za istorijski uspeh. Jedno mi mozda zao, ne toliko Medojevica koliko zbog Brke, sto nije sada tu. On je za mene jos ne prevazidjen.

    Ma ne znam ni sta pricam koliko sam uzbudjen zbog Moreire i Apije ... :D

    ABU KRALJ!
  • Turija (02.02.2012. 19:56)

    Veoma se radujem što ćemo gledati Apiju u našem dresu, i moja najiskrenija dobrodošlica za našeg Stevu!
    Očekujem da će svojim znanjem i umećem, podići fudbalski Novi Sad (i bližu, i dalju okolinu) na noge, na put od kuće ka Stadionu (a tamo, onda opet, ustajanje na noge lagane).
    Želim mu da se dobro pripremi, da ga zaobiđu povrede i pokaže sav svoj bogati fudbalski raskoš.
    Živeli!
  • NS DUNAV (03.02.2012. 01:08)

    Ako sa ovom timom ne osvojimo Kup,onda ne znam kad ce mo .Moje misljenje je ,Apija je daleko najpoznatije ime koje je potpisalo za nas klub,ali je Moriera ipak vece pojacanje,samim tim sto je potpisao na dve godine ,a Apija samo do leta.Ne verujem da ce "Steva" ostati duze ,mada bih voleo da gresim.Posto ovaj grad cheka trofej vec duze vreme,evo prilike da ga osvojimo,da probudimo "zaspale "navijace da u sto vecem broju dolaze na Karadjordje,da klinci vide da pehare ne osvajaju samo blizanci i da ova ekipa bude temelj na kome ce se graditi buducnost nase Vose,a buducnost su ipak momci iz naseg podmlatka !

    Jedan klub na svetu volim ja ..........!

    Pozdrav iz Kanade !
  • karadjordje (04.02.2012. 14:28)

    da ista vrijedi nebi ni dolazio u nasu ligu sa juventusa spao je na vojvodinu nikad nista od njega i onog moreire koga su i kinezi oterali
  • Petar FcV (04.02.2012. 17:44)

    Odlicno sto smo doveli ovako iskusnog igraca. Nego imam jedno pitanje.. Ako bude odlicno odigrao ovih 6 meseci, da li ima neka sansa da produzi ugovor na jos godinu dana?
  • nenad (08.02.2012. 03:43)

    Pa pored Kataia,Moreire,Apije,Milovica,koga jos da dovedemo,K.Ronalda?Ne treba nam nece se naigrati pored Abua:)
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...