Komentari
  • Turija (27.03.2011. 15:33)

    Veoma mi je drago što je napravljen ovaj intervju sa našim Francom.Kao i uvek u izjavama i ponašanju, skormni i primerni momak iz Subotice, ostavio je dubok trag u Vojvodini, iako je igrao u zaista teškim godina po Klub.
    Nesreća je njegova, i naša, je to što se nije ,,poklopio sat", pa da krunišemo uspehom ogroman zajednički fudbalski potencijal.Zaista sjajna je bila ona jesen sa Bobetom, koje se svi rado sećamo.I Franc je u pravu, kada kaže da je tada Vojvodina igrala najbolji fudbal u državi.Nažalost, šta se desilo ostaće večita misterija (kao i za generaciju Šaule, Samija, Govedarice, Veska Mihajlovića...pa i one Šampionske iz 1989) ne toliko zašto nije osvojena Titula, već zašto je nastupio ,,raspad sistema".Kadgod stvarno pripretimo osvanjanjem trofeja, sledi raspad u Klubu (pomalo se plašim da se istorija ne ponovi i sada).
    Francu želim sve najbolje i veoma mi je žao, što nam se nije dalo, da sa nekim značajnim trofejom obeležimo taj period.Kad se setim samo koliko je tih godina nosio Vošu na svojim plećima i koliko je pružio dobrih igara (nažalost samo individualno, jer nije bilo kolektiva), a koliko je nadoknada tome mala, tj samo zadržan status prvoligaša.
    Tih 6 godina u Voši koje su pojeli skakavci, i koje su imale svoje fudbalske Legende (jedan od tih nesrećnika je i Ser Todić), ali samo zabeležene i cenjene u srcima navijača. Jer, kako biti Legenda za druge bez osvojenog Trofeja?Teško, veoma teško.
    Zato mi je veoma žao svih tih velikih igrača u našem dresu (Šaula, Deki, Vesko..) među kojima je i Franc, koji su proveli najbolje godine u našem klubu, a nisu ostavili trag u njegovoj pisanoj Istoriji (jer istoriju pišu pobednici), a samo zato što je izostao trofej.Istina, ostavili su neizbrisiv trag u srcima Njenih navijača, koji su pratili njihove igre, ali on traje najduže koliko jedan ljudski vek.
    Povratak Franca u Vojvodinu, na kraju svoje fudbalske, rado bih pozdravio.Šta više, mislim da je on to i zaslužio, tj za utehu, barem da se oprosti od aktivnog igranju u dresu jedne moćne Vojvodine - njegove i naše.
  • DACHA (27.03.2011. 16:04)

    Ogromno hvala Ivici, ali i Uredništvu, za ovaj intervju. Franc ni ne sanja koliko ga se rado sećamo. Hvala majstore ZA SVE!!!
  • besan ker (27.03.2011. 16:19)

    E, kakav je to bio plejmejker... A taj spomenuti gol protiv Zemuna - kad se setim samo ludnice na tribini. Šteta što ta generacija nije izgurala više, a imali su kapaciteta, itekako. Veliki pozdrav za Franca!
  • kinik (27.03.2011. 20:02)

    Sve cestitke urednistvu za intervju sa nasim Francom! Nadam se da ce ponovo zaigrati u omiljenom nam dresu!
  • Владика (27.03.2011. 22:27)

    Сјајан играч и човек. Прави господин на терену! Хвала за интервју!
  • FKV fan (28.03.2011. 09:27)

    Ivice majstore - nisi zaboravljen! Veliki pozdrav za našeg Franca!
  • Zeljafcv (28.03.2011. 13:00)

    Veliki pozdrav za Ivicu!
  • Ben Sunday (28.03.2011. 15:36)

    Jedan od igraca koji nije napravio u fudbalu ni 10% onoga sta je mogao.Dok igraci kojima je bio idol igraju po velikim klubovima u jakim ligama i zaradjuju velike pare on je morao da se itekako pomuci i za ovo za njegov kvalitet malo sta je napravio.Potvrda da u fudbalu nije sve u znanju i dobroti nego u sreci i poznanstvu!
    Zadnjih nekoliko god je jedan od najboljih igraca crnogorske lige a da se nije previse ni trudio da to postane.Jednostavno,njegov talenat je za mnogo veci nivo od ovoga u ligama bivse Juge.
    Ponasanjem i odnosom prema obavezama stekao je mnogo postovaoca u Crnoj Gori. Pozdrav Ivice institucijo novosadskog i crnogorskog fudbala,a trebao si biti i evropskog!
  • Bojan (28.03.2011. 18:29)

    Svaka cast za interviju.Ivice kralju.Stari Zednik te pamti!
  • Grof (29.03.2011. 12:02)

    Hvala Ivici na ovakvoj iskrenosti. Neka zna da nema navijača Vojvodine koji ga se ne seća i po dobrom ne pamti!
  • Baka11 (30.03.2011. 23:55)

    Svaka cast majistore fudbala! Najbolji igrac kog sam upoznao i covek! Sve najbolje Ivice!!!
  • Mikica (20.05.2011. 15:25)

    Laf, kog je cast imati za igraca u klubu, a jos veca za prijatelja!!!!
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...