Komentari
  • Ha-Ha-Ha (31.10.2010. 21:48)

    "Igrač sa brojem 10"...umesto prezimena u sastavu...tako i treba. Mario je i ovako zaslužio da mu se ime ne pominje...
  • VELJKO (31.10.2010. 22:22)

    PUSTITE MOMKA..... TREBA MU PODRSKA, A KLUBU TREBA SPIC IGRAC. TAKO JE I MRDJA PLJUVAN, A STA SAD KAD NEMA MRDJE? IMAMO PREGRST SANSI A GOLA NIGDE......
  • ssnigd (31.10.2010. 23:35)

    Ocekujes podrsku za momka koji posle utakmice psuje, ne pruza ruku treneru, odlazi kao uvredjena mlada u svlacionicu i pri tom skida SVETI DRES!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?

    Nema podrske za takvog coveka! Da li se javno izvinio saigracima, treneru, klubu i nama navijacima, pa da i porazmislimo da li da mu pruzimo podrsku!
    Imamo mi kome da pruzamo podrsku i da ih trpimo, a to su nasa deca, a ne ovim beogradske "mangupima.".
    I Mariju nije ovo prvi put da ima ovakve "bubice". DOSTA BRE VISE, DOSTA!!!
  • podbara (01.11.2010. 01:01)

    Mrdja je bio vanserijski igrac. Kada je pljuvan posle finala kupa, to je bio momenat kada sam odlucio da promenim tribinu sa koje cu u buduce da posmatram utakmice Vojvodine.
    NImamo mii sada solidnu navalu, ali neki baksuz se uvukao medju redove nasih momaka, nadam se da ce otici isto onako kako je i dosao! Verujem u nase momke i zelim im da do kraja sezone iz svih utakmica izadju kao pobednici!
  • Alexandar (01.11.2010. 10:55)

    sta je, tu je.... idemo dalje, sreca pa je zvezda izgubila....
  • firma do groba (01.11.2010. 12:10)

    Da...inace, MARIO JOS CEKAMO NA TVOJE IZVINJENJE !!
    I nemoj misliti da neces dobiti zvizduke i uvrede ako budes istrcao na teren protiv Borca...mafija radi, mafija ne spava ;)
  • Mika (01.11.2010. 12:32)

    Nisam bio na utakmici jer živim daleko ali sve pratim...
    Gledajući izveštaj mogu reći da smo imali peh. U prvih 20 minuta je trebalo biti 3:0 za nas. U prvom poluvremenu nije bilo pravih prilika za njih. U drugom su odradili par kontri nakon gola što je i normalno kada se juri rezultat. Ne vidim da su nas baš toliko nadigrali. Smirimo emocije. U 10 kola mora biti i jedan poraz. Još uvek smo primili samo dva gola. Idemo dalje, biće to sve dobro.
    Ponosan na Vošu zauvek.
  • Laloš (01.11.2010. 15:34)

    Sada je jasno da je još jedna propala sezona pred nama.Ništa se ona ne razlikuje od prethodne, a to će pokazati i narednih par kola.Sada ćemo igrati kod kuće opet nerešeno 0:0, gubimo od Spartaka 1:0 i eto Slobode ispred nas i ostalih u blizini.Peto nam je mesto plafon, ali će i ono biti ugroženo kada budemo vezali dva poraza, od Zvezde u Beogradu i odmah na proleće u Jagodini.Ne mogu samo da razumem kako su neki bili u oblacima i oduševljeni našim rezultatima kada smo mi od starta loše krenuli, jedino smo se za kratko izvukli pobedom nad Partizanom, ali to su samo 3 boda, ne 30.Čim dolaze teži rivali mi naravno gubimo.Preslikana prošla sezona, nerešeno sa OFK-om, poraz od Rada, sledi i nerešeno sa Smederevom, poraz od Zvezde, poraz od Jagodine(prošle godine smo srećno bod osvojili).Večito se vadimo na Hajduku i Čukaričkom, padamo u ekstazu nakon tih pobeda, a ne bi me čudilo ni da nas oni puštaju zbog lošeg njihovog materijalnog stanja, razumemo se već.Igrače boli da ne kažem šta za klub, tu i tamo se trgnu uglavnom protiv Partizana kada ih gledaju menadžeri, a protiv Zvezde je već druga priča, opet i to ima svoje razloge.Naša deca ne igraju, Mitoševića će oterati koliko čujem, a likovi poput Đurovskog i Lazetića se šetaju po terenu, prodaju lopte i uopšte ih se to ne dotiče, a onda su još vulgarni i ne znaju koja je njihova klupa.Sramota!
  • McPiter FcV (01.11.2010. 15:56)

    e braco moja slaninarska.. boli njih patka i za klub i za nas i za sve. bitna je anormna plata koju ti invalidi primaju. pa jedno dete od 10 godina koje trenira prosecno staviti napred i da dobije sansu koje oni promasuju, dalo bi gol. jednostavno nema tu zara za igrom i pobedom nego samo ustekati se cika Bati, uzeti mesecnu platu od par hiljada evra i cuti i uzivaj. dobro je dok se placa, kad se ne bude placalo onda ce se mozda i zaigrati.. jbg.. tuga ona pregolema koja nikako da se zavrsi..
  • deks (01.11.2010. 16:28)

    Ljudi,dok je nama ove uprave ništa nećemo uraditi i samo ćemo da budemo sve gori i gori.Oni se ponašaju bahato i prave štetu klubu,oni guraju pojedine igrače,oni su uzeli gomilu para od transfera,oni su zapustili klub,oni ne daju šansu našoj deci i dovode raspale igrače i oni se dodvoravaju beogradskim rivalima.A ima li nekog da misli da Milinković sam sastavlja ekipu,ma kakvi,pa to je smejurija,on je samo odlična merioneta.
    Uprava napolje!
  • Liman (01.11.2010. 19:36)

    Samo Merebashvili vredi, ostali su jako tanki...
  • Libero (01.11.2010. 21:16)

    Grofe, gde je više taj izveštaj?
  • Novosadjanin (02.11.2010. 10:15)

    TUGAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...