Intervju / Danijel Aleksić

Pozdrav svim navijačima Vojvodine!02.09.2010. 09:28

Danijel Aleksić(5)
Danijel Aleksić
Danijel Aleksić
U

finišu prelaznog roka kao bomba odjeknula je vest da je, nebrušeni dijamant srpskog fudbala, Danijel Aleksić prešao u nemački drugoligaški klub Grojter Firt.

Kao istinski profesionalac, Dani je odvojio vremena da odgovori na nekoliko pitanja koje mu je postavilo uredništvo našeg sajta.

Danijel Aleksić - Prvo bih iskoristio priliku da pozdravim sve navijače Vojvodine. Juče sam potpisao za nemački drugoligaški klub Grojter Firt. Idem na pozajmicu godinu dana. Mislim da sam napravio pravi potez, jer ću konačno imati pravu priliku da igram i pokažem koliko vredim.

fkvojvodina.com - Šta misliš o nemačkom fudbalu?

Danijel Aleksić - Liga je odlična, fudbal takođe, sve mi se na prvi pogled sviđa ostaje samo da počnu utakmice.

fkvojvodina.com - Vidimo da realizacija tvog transfera iz Vojvodine u Đenou ne ide baš po planu. Da li možda postoji šansa da se vratiš u Vojvodinu?

Danijel Aleksić - O povratku nisam razmišljao. Ipak, malo je rano za tako nešto, ali sigurno da ću se jednog dana vratiti, Naravno, ako me budete želeli.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da se zahvalimo Daniju za intervju i da mu poželimo uspešnu internacionalnu karijeru.

Vesti
Filip Malbašić igrač sezone 2016/2017

Jedan rođeni Beograđanin, koji je u januaru 2016. godine „zadužio” dres naše Vojvodine, ove sezone je, po svim fudbalskim parametrima stekao naslov najboljeg u polovično crveno-belom dresu. Najviše datih golova sa jedne, te titula „Igrača...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Lista strelaca
Mihajlović8
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Okeuhie Eze4
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Jovanović1
Zličić1

Igrač sezone
Jovančić25
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Okeuhie Eze5
Vukasović5
Mihajlović4
Radovanović4

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...