Intervju / Danijel Aleksić

Pozdrav svim navijačima Vojvodine!02.09.2010. 09:28

Danijel Aleksić(5)
Danijel Aleksić
Danijel Aleksić
U

finišu prelaznog roka kao bomba odjeknula je vest da je, nebrušeni dijamant srpskog fudbala, Danijel Aleksić prešao u nemački drugoligaški klub Grojter Firt.

Kao istinski profesionalac, Dani je odvojio vremena da odgovori na nekoliko pitanja koje mu je postavilo uredništvo našeg sajta.

Danijel Aleksić - Prvo bih iskoristio priliku da pozdravim sve navijače Vojvodine. Juče sam potpisao za nemački drugoligaški klub Grojter Firt. Idem na pozajmicu godinu dana. Mislim da sam napravio pravi potez, jer ću konačno imati pravu priliku da igram i pokažem koliko vredim.

fkvojvodina.com - Šta misliš o nemačkom fudbalu?

Danijel Aleksić - Liga je odlična, fudbal takođe, sve mi se na prvi pogled sviđa ostaje samo da počnu utakmice.

fkvojvodina.com - Vidimo da realizacija tvog transfera iz Vojvodine u Đenou ne ide baš po planu. Da li možda postoji šansa da se vratiš u Vojvodinu?

Danijel Aleksić - O povratku nisam razmišljao. Ipak, malo je rano za tako nešto, ali sigurno da ću se jednog dana vratiti, Naravno, ako me budete želeli.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da se zahvalimo Daniju za intervju i da mu poželimo uspešnu internacionalnu karijeru.

Vesti
KUPI MAJICU - PODRŽI SAJT!

Došlo je ponovo vreme za obnovu hostinga. Profit od majica će ići za hosting, a svako od nas će imati novu slaninarsku majicu da šeta u ove tople dane koji dolaze. Ako odziv bude kakav je bio i za majice Kosta Hadži, skupićemo pare bez problema, ako ne - ostatak...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Lista strelaca
Malbašić18
Meleg12
Paločević10
Trujić10
Babić5
Ašćerić4
Zličić4
Jovančić2
Kovačević2
Trifunović2

Igrač sezone
Malbašić33
Meleg27
Paločević21
Jovančić20
Maksimović14
Kovačević14
Planić12
Vukasović8
Trujić7
Rockov7

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...