Intervju / Danijel Aleksić

Pozdrav svim navijačima Vojvodine!02.09.2010. 09:28

Danijel Aleksić(5)
Danijel Aleksić
Danijel Aleksić
U

finišu prelaznog roka kao bomba odjeknula je vest da je, nebrušeni dijamant srpskog fudbala, Danijel Aleksić prešao u nemački drugoligaški klub Grojter Firt.

Kao istinski profesionalac, Dani je odvojio vremena da odgovori na nekoliko pitanja koje mu je postavilo uredništvo našeg sajta.

Danijel Aleksić - Prvo bih iskoristio priliku da pozdravim sve navijače Vojvodine. Juče sam potpisao za nemački drugoligaški klub Grojter Firt. Idem na pozajmicu godinu dana. Mislim da sam napravio pravi potez, jer ću konačno imati pravu priliku da igram i pokažem koliko vredim.

fkvojvodina.com - Šta misliš o nemačkom fudbalu?

Danijel Aleksić - Liga je odlična, fudbal takođe, sve mi se na prvi pogled sviđa ostaje samo da počnu utakmice.

fkvojvodina.com - Vidimo da realizacija tvog transfera iz Vojvodine u Đenou ne ide baš po planu. Da li možda postoji šansa da se vratiš u Vojvodinu?

Danijel Aleksić - O povratku nisam razmišljao. Ipak, malo je rano za tako nešto, ali sigurno da ću se jednog dana vratiti, Naravno, ako me budete želeli.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da se zahvalimo Daniju za intervju i da mu poželimo uspešnu internacionalnu karijeru.

Vesti
Filip Malbašić igrač sezone 2016/2017

Jedan rođeni Beograđanin, koji je u januaru 2016. godine „zadužio” dres naše Vojvodine, ove sezone je, po svim fudbalskim parametrima stekao naslov najboljeg u polovično crveno-belom dresu. Najviše datih golova sa jedne, te titula „Igrača...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Cebara1
Jovančić1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov11
Malbašić7
Planić7
Vukasović4
Kojašević3
da Silva Alves2
Jovančić2
Owusu Bempah2
Bureković2
Avramovski2

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...